Bugün, 21 Aralık 2025 Pazar
  • BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstanbul mitinginde konuştu:

- 'Yedili masa değil, yedili maşa olmuşlar. Milletimiz bu yedili maşaya yarın sandık başında en güzel cevabı oylarıyla verecektir Allah'ın izniyle' - 'Milyonlarca genç işsizimize iş imkanı, istihdam imkanı sağlamak için 81 ilimizde '681

Genel 13.05.2023 19:01:41 0
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İstanbul mitinginde konuştu:

İSTANBUL (AA) - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yedili masa değil, yedili maşa olmuşlar. Milletimiz bu yedili maşaya yarın sandık başında en güzel cevabı oylarıyla verecektir Allah'ın izniyle." dedi.

Partisinin Gaziosmanpaşa'da düzenlenen İstanbul mitinginde konuşan Erbakan, yaklaşık 5 senedir inanıp, çalışan Yeniden Refah gönüllülerinin gayreti ve fedakarlığı ile bugün artık meydanlara sığmayan bir hale geldiklerini söyledi.

Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılmalarına değinerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın da davetiyle devletimiz, milletimiz, yeni nesiller, ülkemiz için Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı'nın çatısı altında seçimlere girme kararı aldık. Cenabı Allah bu kararımızı ülkemize, devletimize, milletimize hayırlı eylesin." dedi.

"Destekçisi doğrudan doğruya dış güçler olanlara, bu millet destek verir mi?" diyen Erbakan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bunlar bizim ortaya koyduğumuz ifademizde olduğu gibi yedili masa değil, yedili maşa olmuşlar. Milletimiz bu yedili maşaya yarın sandık başında en güzel cevabı oylarıyla verecektir Allah'ın izniyle. Üzülerek ifade ediyorum, PKK'nın maşası olmuş, PYD'nin, YPG'nin maşası olmuş, PYD'ye YPG'ye 'terör örgütüdür' dahi diyemeyen, LGBT lobilerinin maşası olmuş, Fetullah Gülen Örgütü'nün maşası olmuş, dış güçlerin maşası olmuş, bu yedili maşa inşallah yarın cevabını bu aziz milletten alacak."

- "14 Mayıs, vefa borcu hisseden seçmenlerin günü"

Fatih Erbakan, babası merhum Necmettin Erbakan'ın siyasi hayatına dikkati çekerek, 14 Mayıs'ın vefa borcu hisseden seçmenlerin günü olduğunu bildirdi.

Seçilmeleri halinde gündemlerinde yer alan projeleri paylaşan Erbakan, her kesimden mağdurların bu mağduriyetlerinin giderilmesi, milletin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması için Meclis'te mücadele edeceklerini kaydetti.

Erbakan, "Milli Kaynak" paketleri ile gençlere yönelik projeleri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Milyonlarca genç işsizimize iş imkanı, istihdam imkanı sağlamak için 81 ilimizde '681 Refah' projemizin hayata geçirilmesi için Meclis'te mücadele edeceğiz. Bu projelerimiz üretime, istihdama, ihracata, kalkınmaya yönelik projeler. 81 ilimizin hangisinde, hangi tesis, hangi fabrika hizmete sokulacak bütün bunların projesi bu kitapta ortaya konuldu. İşte bunu hükümetin, meclisin, ülkenin gündemine taşımak, gerçekleştirilmesi ve hayata geçirilmesi için mücadele etmek Meclis'te en önemli görevimiz olacak."

Katma değerli üretimin ve ihracatın devlet tarafından en güçlü şekilde desteklenmesi, dış ticaret açığının kapatılması, yerli üretimde dışa bağımlılığın azaltılmasının en önemli projelerinden olacağını vurgulayan Erbakan, çalışmalarıyla "milli görüş" olarak mecliste olacaklarını söyledi.

- "Kadınların değerini en iyi bilecek olan görüş, milli görüştür"

Kadına ve çocuğa şiddet uygulayanlara ceza indirimi uygulanmaması konusunda çalışmaları olacağını dile getiren Erbakan, kadın ve çocuklara yönelik cinayet suçu işlendiğinde, mutlaka idam cezasının getirilmesi gerektiğini savundu.

Erbakan, kadınlara yönelik projelerini de sıralayarak konuşmasına şöyle devam etti:

"Hanımlarımıza değer vermeyi 28 Şubat'ta başörtülü hanımlarımıza en büyük zulmü yapanlardan öğrenecek değiliz. LGBT'ye gelince 'insan hakkıdır, özgürlüktür, kişisel tercihtir' deyip, başörtüsüne gelince bunların hiçbirini göz önünde bulundurmayan iki yüzlü, çifte standartçılar, kadınlarımıza, hanımlarımıza, genç kızlarımıza 28 Şubat'ta en büyük zulmü yapanlar. Kadınların, hanımların, genç kızlarımızın değerini en iyi bilecek olan görüş, milli görüştür. Peygamberimizin veda hutbesinden biz hanımlarımıza ne kadar değer vermemiz gerektiğini öğrenmişiz, inşallah milli görüşün iktidarında, milli görüş mecliste olduğunda hanımlar baş tacımız olacaktır."

Yorum

EGM’den Yılın Son Personel Bombası: 3 Büyük İlde 500 Hizmetli Alımı Başlıyor!

YÖK’ten Tarihi Karar: Üniversite 3 Yılda Bitecek, 175 Bölüm Tamamen Kapatıldı!

Yılbaşında 9 günlük tatil planı nasıl yapılır?

Bina Sorumlusu, Salon Başkanı, Gözetmen… AÖF’te Ücret Tablosu Açıklandı

Ankara’da Memura Rekor Destek: Mansur Yavaş %120 Tavan Oranıyla İmzayı Attı!

Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir?

Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor

Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk

Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak

Şanlıurfa Öğretmen Akademilerinde Mevlânâ Mesnevisi Programı

Öğretmen atama branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programı detayları netleşiyor

Öğretmenlere 5 Oturum Sınav Görevi Fırsatı!

Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerine Yüksek Kazanç Kesintisi

Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez

Ali Yalçın’a Yıldırım Demirci’den ağır eleştiri: “Hangi yüzle üyenin karşısında?”

Kamu Çalışanlarının Kaderini Değiştirecek 7 Maddelik Teklif TBMM'de!

Hangi Bildiriler Kabul Edilecek? MEB Türkçe Konferansı Başvuru Şartları ve Kritik Detaylar.

Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerinde Büyük Kesinti

Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı!

Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı!

Emniyet Genel Müdürlüğünün Yeni Adı Belli Oldu

Yurt Dışında Olsanız Bile Resmi Tatil İzinden Düşülemez!

13 Yaşındaki öğrenci arkadaşının kafasını taşla ezdi!

İstanbul Merkezli Dev Operasyon: 7 Milyar Liralık Sahte Fatura Çarkı Çökertildi!

Talim ve Terbiye Kurulu’ndan Türkçe Eğitimine Akademik Dokunuş

Bazı Memurlara Seyyanen Maaş Zammı Neden İptal Edildi?

Algı Bitti, Hakikat Konuştu: Ali Yalçın Dönemi Çöktü!

LGS ve YKS’de Soru Modelleri Yenileniyor

Uzman ve Başöğretmenlikte "Video İzle-Unvan Al" Dönemi Bitiyor: İşte Yeni Modül Sistemi!

Türkiye'nin Eğitim Çınarları Devrildi: Eskişehir ve Aydın İki Değerli İsmini Kaybetti

Yükleniyor

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.