Yapı Kredi FRWRD Global programı, Portekiz'de tamamlandı

Ekonomi 6.12.2024 14:46:16 0
Yapı Kredi FRWRD Global programı, Portekiz

İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi'nin ikinci kez düzenlenen yurt dışı hızlandırma programı Yapı Kredi FRWRD Global, bu yıl Boğaziçi Teknopark ve Unicorn Factory Lisboa partnerliğinde Portekiz'de başarıyla sona erdi.

Bankadan yapılan açıklamaya, FRWRD Global programına seçilen girişimler, program boyunca süren görüşmelerde, uluslararası arenada kendilerini tanıtma, ağlarını genişletme, uluslararası işbirlikleri kurma ve yatırımcılarla görüşme imkanına sahip oldu.

Portekiz'de gerçekleştirilen FRWRD Global'de Avrupa'nın ilk 10 girişim merkezi arasında yer alan program partneri Unicorn Factory Lisboa ile birlikte Portekiz'deki ekosistemi daha yakından tanıdılar ve gerekli eğitim ve mentorluk desteğini aldılar.

Aynı zamanda girişimler 160 ülkeden fazla katılımcıya ev sahipliği yapan teknoloji ve girişim etkinliği Web Summit'e katılma fırsatı yakalayarak dünya girişim ekosistemiyle buluştu.

Yapı Kredi FRWRD, gerçekleştirdiği programlar kapsamında bankanın yenilikte öncülük yaklaşımı ve stratejileri doğrultusunda girişimlere iş birliği ve yatırım fırsatları sunmaya devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, FRWRD Global programını yeniliğe verdikleri önemin açık bir göstergesi olarak gördüklerini belirtti.

Geçen yıl girişimlere dünyanın önde gelen startup buluşmalarından "Slush" kapsamındaki etkinliklere katılım imkanı sunduklarına işaret eden Doğan, "Bu yıl ikincisini Portekiz'de düzenlediğimiz Yapı Kredi FRWRD Global Programımızla Web Summit gibi dünya çapında prestijli bir etkinlikte yer alan girişimlerimiz, Portekiz’de uluslararası mentorlor ve yatırımcılarla bir araya gelerek güçlü bağlantılar kurdu. Önümüzdeki dönemde bu bağlantıların meyvelerinin de oluşacağını düşünüyoruz." açıklamasını yaptı.

Yapı Kredi olarak yenilikçi çözümleri ürün ve hizmetlerine en efektif şekilde entegre ettiklerini aktaran Doğan, şunları kaydetti:

"Bu sayede müşterilerimize en yüksek kullanıcı deneyimini sunmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla girişimcilik ekosistemini de yurt içinde FRWRD İş Birliği, yurt dışında FRWRD Global programlarımızla destekliyoruz. Yapı Kredi olarak yaptığımız iş birlikleri ile girişimlere işlerini büyütme ve ürünlerini geliştirme fırsatı sunuyoruz. Bu yıl da girişimcilerimizin uluslararası mentorlar ve yatırımcılarla güçlü bir ağ kurmalarına destek olduk. Önümüzdeki günlerde de ülkemizin geleceğine yön verecek katma değerli projelerin hayata geçirilmesi için öncü olmaya, bu amaçla girişimcileri desteklemeye, girişimcilik dünyasıyla sağlam ve kalıcı iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz."

Yorum
Okulda Silahlı Saldırı Alarmı: Geylan’dan “Her Okula Güvenlik” Çağrısı Bir ortaokul müdürünün öğrencinin silahlı saldırısında ağır yaralanması eğitimde güvenliği yeniden gündeme taşıdı. Talip Geylan, her okula güvenlik personeli çağrısını yineledi.
Öğretmenlere Hafta Sonu Mesai Fırsatı: Atatürk Üniversitesi 3 Oturumluk Sınav Görevi Açtı Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Ocak 2026’da yapılacak üç oturumlu sınavı için görev başvuruları başladı. Görev türlerine göre ödenecek ücretler de açıklandı.
Memur maaşına ocakta taban aylık sürprizi! Memur maaşı ne kadar artacak? Ocak ayında memur maaşlarına %18,7 zam ve 1.000 TL taban aylık artışı bekleniyor. Kariyer basamaklarına göre şekillenecek yeni maaş listeleri ve zamlı bordro detayları haberimizde.
MEB'den öğretmenlere zorunlu görev MEB ortak sınavları 29 Aralık'ta başlıyor. Öğretmenlerin sınav tarihlerini 22 Aralık'a kadar e-Okul'a girmesi gerekiyor. Not işlemleri sonrası 16 Ocak'ta karne heyecanı ve tatil başlayacak. Bakanlıktan öğretmenlere zorunlu görev.
Okul müdürü pompalı tüfekle 12 yaşındaki öğrencisi tarafından vuruldu Mersin Anamur’da 12 yaşındaki öğrenci, okul müdürü Ender Kara’yı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Yoğun bakımdaki müdürün durumu kritikliğini korurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MEB’den Özel Okullara "Erken Kayıt" Operasyonu: Valiliklere Soruşturma Talimatı Gitti! Milli Eğitim Bakanlığı, erken kayıt adı altında mevzuata aykırı ücret ve zam ilanı yapan özel okullarla ilgili valilikleri harekete geçirdi. İnceleme ve soruşturma süreci gündemde.
MEB Düzenlemesiyle Dengeler Değişti: İki Branşta Norm Kapıları Açılıyor Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders saati güncellemesiyle İngilizce ve Almanca branşlarında norm ve ek ders artışı yaşanacak. Yeni uygulama, tayin ve istihdam dengesini de etkileyecek.
Ocak Zammında "Taban Aylık" Sürprizi: Uzman Öğretmen Maaşları Hangi Seviyeye Çıkacak? Ocak ayında uygulanması beklenen toplu sözleşme zammı, enflasyon farkı ve taban aylık artışıyla uzman ve başöğretmen maaşları yeniden hesaplandı. İşte öne çıkan senaryolar.
Demirci: Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe maratonunun TBMM’de aralıksız sürdüğü günlerde Ali Yalçın’ın apar topar Burdur’a gitmesi Ankara kulislerinde de kamuoyunda da haklı bir merak uyandırdı.
Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu Meteoroloji'den kritik uyarı: Yurt genelinde kuvvetli sağanak, kar ve don bekleniyor. Antalya ve Muğla'da sel riski varken; Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da kar yağışı etkili olacak.
Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı! Altın piyasasında tarihi gün: Ons altın 4 bin 394 dolara, gram altın ise 6 bin 45 TL’ye yükselerek rekor kırdı. Kapalıçarşı'da fiziki altın fiyatı 6 bin 140 TL seviyesini gördü.
MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi Milli Eğitim Bakanlığı MEB, yasal artış oranı belli olmadan "erken kayıt" adı altında ilan veren özel okullar hakkında soruşturma talimatı verdi. Mevzuata aykırı ücret belirleyen kurumlara inceleme başlatılacak.
19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 19 öğrencinin şikayet etmesi üzerine taciz iddiası ile gözaltına alınan öğretmen S.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede! TBMM’de 2026 bütçe görüşmelerinde konuşan MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu, atanamayan öğretmen sorununa dikkat çekerek çözüm için kademeli ve sürdürülebilir planlama çağrısı yaptı.
Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları Memurların 2026 yılında tabi olacağı vergi dilimleri belli oldu. %15’te sabitleme beklentisi karşılık bulmazken, gelir sınırları ve uygulanacak oranlar netleşti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.