Ters yöne giren alkollü sürücü polise zor anlar yaşattı

Denizli'de alkollü sürücü ters yöne girdi, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Alkollü sürücü ceza yememek için direnirken polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkollü sürücüyü...

Asayiş 23.10.2020 20:30:03 0
Ters yöne giren alkollü sürücü polise zor anlar yaşattı
Denizli'de alkollü sürücü ters yöne girdi, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Alkollü sürücü ceza yememek için direnirken polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Alkollü sürücüyü görüntüleyen gazetecilere ise, 'ekmeyin, alo, yeter özür diledim, özür diliyorum da yeter' şeklinde sözlerle seslendi.

Olay, Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atalar Mahallesi 853 Sokak'tan tek yön olan lise caddesine giren alkolü sürücü, ters yöne ilerleyerek 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'na gitmek istedi. Bir süre trafikte ilerleyen sürücü park halinde bulunan bir otomobile çarptı. Trafikte karşısından gelen diğer sürücüler korna çalarak uyarmaya çalıştığı sırada bir polis memuru durumu fark ederek trafik ekiplerine bilgi verdi. Vatandaşların da ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 20 AEN 996 plakalı otomobil ile ters şeride giren 52 yaşındaki sürücü İbrahim Y.'yi ilk başta maske takması için ikna etti. O sırada polis ekiplerine konuşan sürücü İbrahim Y., 'Yaptığınız yakışıyor mu? Tek yön ama ben buranın yabancısıyım' şeklinde seslendi. Polis ekipleri sürücünün alkollü olduğunu fark etmesi üzerine trafiğin daha fazla akmaması için araç yol kenarına alındı. Bölgeye gelen trafik ekipleri sürücüye cezai işlem uygulamak için kimlik bilgilerini sorguladığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere ise zor anlar yaşattı.

'ŞUNA SÖYLEYİN EKMESİN, EKME BAK'
Gazeteciler sürücüyü görüntülediği sırada İbrahim Y. (52), 'ekmeyin, alo, yeter özür diledim, özür diliyorum da yeter. Şuna söyleyin çekmesin, çekme bak. Ya çekme niye çekiyorsun, çekme kardeş' şeklinde hitaplar ile basın mensuplarına seslendi.

ALKOL METREYİ ÜFLEMEKTE ZOR ANLAR YAŞANDI
Polis ekipleri tarafından alkol metre üflemesi için ikna edilen sürücü, maskesini çıkarmasının ardından ikna edildi. Alkol metreyi üfleyen sürücü İbrahim Y.'nin 120 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Yanında ehliyetinin bulunmadığını ancak kimliğinin olduğunu söyleyen sürücü, ceza yazılmaması için polislere, zor anlar yaşattı. Ters yöne girmek, ehliyetini yanında bulundurmamak ve alkollü araç kullandığından dolayı yaklaşık 5 bin 200 TL cezai işlem uygulanırken, otomobil trafik ekipleri tarafından otoparka çekildi. Üzgün bir şekilde oturan sürücü İbrahim Y., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)
Yorum
ÖSYM'den Yıl Sonu Finali: 5 Oturumda Sınav Görevi Fırsatı! ÖSYM, Aralık ayı sonunda yapılacak Uzman Yardımcılığı ve Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavları için öğretmenlere 5 ayrı oturumda görev alma imkânı sundu.
Öğretmenlerin Ek Ders Takviminde "Vergi" Freni: Ödemeler Öne Çekildi, Kesintiler Arttı! Aralık ayı ek ders ödemeleri yıl sonu mali kapanış nedeniyle erkene çekildi. Ancak üst vergi dilimine giren öğretmenler için net tutarlarda dikkat çekici düşüşler yaşanacak.
Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez Kamu hizmetlerinin asli unsuru olan memurlar, uzun yıllardır biriken ekonomik, sosyal ve özlük hak kayıpları nedeniyle ciddi bir mağduriyet yaşamaktadır.
Ali Yalçın’a Yıldırım Demirci’den ağır eleştiri: “Hangi yüzle üyenin karşısında?” Yıldırım Demirci, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı yargı kararları üzerinden eleştirip bombardımanına tuttu: “Hangi yüzle üyenin karşısında?”
Kamu Çalışanlarının Kaderini Değiştirecek 7 Maddelik Teklif TBMM'de! MHP, artan enflasyon karşısında alım gücü eriyen memurlar için zam, refah payı ve özlük haklarını kapsayan 7 maddelik düzenleme teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.
Hangi Bildiriler Kabul Edilecek? MEB Türkçe Konferansı Başvuru Şartları ve Kritik Detaylar. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkçe ve dil eğitimi alanındaki başarılı uygulamaları görünür kılmak amacıyla düzenlenecek konferans için başvuru sürecini başlattı, şartlar netleşti.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerinde Büyük Kesinti Yılbaşı tatili nedeniyle ücretli öğretmenlerden yapılacak ek ders kesintileri netleşti. 1 Ocak’ta derse giremeyen öğretmenlerin maaşından zamlı tarifeyle ciddi tutarda kesinti yapılacak.
Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı! YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen bilişim öğretmenleri, ek ders almadan teknik işlere zorlanıyor. Angarya görevler, iş güvenliği riskleri ve yargı süreci gündemde.
Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı! YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen bilişim öğretmenleri, ek ders almadan teknik işlere zorlanıyor. Angarya görevler, iş güvenliği riskleri ve yargı süreci gündemde.
Emniyet Genel Müdürlüğünün Yeni Adı Belli Oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: Emniyet Genel Müdürlüğü, "Emniyet Başkanlığı" adıyla yeniden yapılandırılıyor. Bazı daire başkanlıkları genel müdürlük seviyesine çıkarılacak.
Yurt Dışında Olsanız Bile Resmi Tatil İzinden Düşülemez! Kamu Denetçiliği Kurumu KDK'dan emsal karar: Yıllık iznini yurt dışında geçiren memurların, izne denk gelen resmi tatil günleri yıllık izin süresinden düşülemez. İdarenin bu uygulaması hukuka aykırı bulundu.
13 Yaşındaki öğrenci arkadaşının kafasını taşla ezdi! Konya'da 13 yaşındaki Hasan Berat, arkadaşının taşlı saldırısıyla ağır yaralandı. Kafatası titanyumla onarılan çocuğun hayati riski sürerken, tahliye edilen saldırgan tepki topladı.
İstanbul Merkezli Dev Operasyon: 7 Milyar Liralık Sahte Fatura Çarkı Çökertildi! İstanbul merkezli 5 ilde mali müşavirlere operasyon! 7 milyar TL'lik sahte fatura ile devleti 69,5 milyon TL zarara uğratan ve para aklayan 43 şüpheliye yönelik baskın başlatıldı.
Talim ve Terbiye Kurulu’ndan Türkçe Eğitimine Akademik Dokunuş Milli Eğitim Bakanlığı, Türkçe ve dil eğitiminde sahadaki başarılı örnekleri görünür kılmak amacıyla “Öğrencilerin Söz Varlığı” temalı kapsamlı bir konferans düzenlemeye hazırlanıyor.
Bazı Memurlara Seyyanen Maaş Zammı Neden İptal Edildi? TBMM’de görüşülen 2026 bütçesinde, 30 bini aşkın kariyer personeline yönelik 30 bin TL’lik seyyanen zam düzenlemesi komisyonda geri çekildi. Gözler şimdi yeni adımlarda.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.