-
BIST 100
15740,74%-0,83
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,29% 0,07
-
GRAM ALTIN
6336,96% 1,46
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
'Siber Güç Türkiye 2024' zirvesi sona erdi
İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, siber güvenliğin çok önemli bir başlık olduğunu belirterek, "Cebinizdeki bir telefonun patlamasına bile sebep olabiliyor. Denizlerde mavi vatanımız varsa siber güç anlamında da bir mavi gökyüzü oluşturmamız gerekiyor." dedi.
MÜSİAD'ın düzenlediği "Siber Güç Türkiye 2024" zirvesi, düzenlenen kapanış töreninin ardından sona erdi.
Kapanış töreninde konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı, MÜSİAD'ın 7 gün 24 saat Türkiye'nin sorunlarıyla ilgili çözümler üretme adına çalıştığını ifade ederek, MÜSİAD Kadın Başkanlığının yaklaşık 1 ay önce Uluslararası Farkındalık Zirvesi yaptığını anımsattı.
Asmalı, "Orada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızı misafir ettik. Geçen hafta yine MÜSİAD Sanayi ve Teknoloji Zirvesi'ni yaptık. Orada Sanayi ve Teknoloji Bakanımızı misafir ettik. Bugün de çok önemli bir çalıştayda çok değerli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı misafir ediyoruz." dedi.
MÜSİAD'ın birçok çalışmaya imza attığını belirten Asmalı, "Ülkemizi çok seviyoruz. Dolayısıyla bu ülke için bizler de gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zirveyle birlikte özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında bir köprü vazifesi görmek istiyoruz. Biz de Türkiye'nin, en önemli gündem maddelerinden olan siber güç anlamında hak ettiği yere gelmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz." diye konuştu.
Siber güvenlikteki en ufak zafiyetin uçakların kalkmasına bile engel olduğuna işaret eden Asmalı, "Bu çok önemli bir başlık. Cebinizdeki bir telefonun patlamasına bile sebep olabiliyor. Denizlerde mavi vatanımız varsa siber güç anlamında da bir mavi gökyüzü oluşturmamız gerekiyor." dedi.
Memur maaşına her ay zam, refah payı ve ek zam için Kuruoğlu’ndan açıklama
İlkokul öğrencisini omuzlarından tutp salladığı iddiası ile öğretmene soruşturma!
Öğretmen akademileri İzmir'de yeni etkinliklerle devam etti
MEB'DEN EK DERS ÖDEMELERİNDE RADİKAL KISITLAMA: BAZI GÖREVLER ÜCRET KAPSAMI DIŞINA ÇIKARILDI
MEB, Norm Fazlası Öğretmen Atama Takvimini Açıkladı
DANIŞTAY'DAN GÖREVDEN ALMALARDA "MAKUL SÜRE" VE "SOMUT GEREKÇE" ŞARTI
Zeytinyağında Aynı Firma 82 Kez Tağşişten Listeye Girdi
Merkez Bankasından yeni altın hamlesi, alımlar başladı!
Mattia Ahmet Minguzzi’nin Annesini Tehdit Eden Kişi Tutuklandı
Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınıp Öğretmenliğe Atanmasının Nedeni Belli Oldu
Akaryakıtta büyük indirim! Zammın bir kısmı geri alındı, işte yeni mazot ve benzin fiyatları
2026-ALES/1 ÖSYM AİS Başvuru Linki Açıldı Başvurular Başladı
Alan değişikliği yapacak öğretmenler için MEB’den önemli duyuru
Öğretmenlere 18 saat ek ders ücretli evden çalışma fırsatı
Milli eğitim müdürü görevden alınıp öğretmen olarak görevlendirildi
İngilizce Öğretmeni Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti
Memur maaşına % 20 zammın önü açıldı
MEB’den Okul Yöneticilerine Sınav İçin 5 Görev
2026-MSÜ Aday Cevap Kağıtları ve Optik Form Görüntüleri Erişime Açıldı
Öğretmenlerden MEB’e “Seminer Süresi Uzatılsın” Çağrısı
2026 Yılı Güncel Öğretmen Maaşları ve Ek Ders Ücretleri Uzman, Başöğretmen Dahil
2026 Öğretmen Alan Değişikliği Takvimine İlişkin İlk Detaylar
Anayasa Mahkemesi'nden 3 Siyasi Parti Hakkında Suç Duyurusu
MHP'den Adalet Bakanı Akın Gürlek İçin Tapu Açıklaması
Futbolcu Kaan Kundakçı Cinayetinde İzzet Yıldızhan, Aleyna Kalaycıoğlu Dahil 7 Şüpheli Tutuklandı
Re’sen öğretmen atamaya iptal kararı
EBS'den, öğretmenin Atatürk'e hakaretten tutuklanmasına sert tepki
2026-MSÜ Sonuçları Erişime Açıldı
2026 LGS Başvuru Kılavuzu Yayında: Sınav Takvimi ve Yeni Uygulamalar Belli Oldu
Yükleniyor


