Para Atıcılık Milli Takımı'nda hedef '8'de 8' yapmak

- Para Atıcılık Milli Takımı Antrenörü Kadri Akgün: 'Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na gidecek 8 sporcumuzun 8'i de finalde atış yapabilecek kapasiteye sahip. Hepsinden madalya bekliyoruz'

Spor 27.07.2024 11:09:36 0
Para Atıcılık Milli Takımı

MERSİN (AA) - MUSTAFA ÜNAL UYSAL - Para Atıcılık Milli Takımı Antrenörü Kadri Akgün, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele edecek 8 sporcunun da finalde atış yapabileceğini söyledi.

Fransa'nın başkenti Paris'te 28 Ağustos-8 Eylül'de düzenlenecek Paralimpik Oyunları'na katılacak milli para atıcılar, Mersin'deki Erdemli Atış Poligonu'nda hazırlıklarını tamamladı.

Sporcular Muharrem Korhan Yamaç, Cevdet Karagöl, Murat Oğuz, Aysel Özgan, Ayşegül Pehlivanlar, Hakan Çevik, Erhan Coşkuner ve Çağla Baş, olumpiyata haftanın 6 günü çift antrenman yaparak hazırlandı.

Milli takım antrenörü Kadri Akgün, AA muhabirine, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na 3 yıldır hazırlandıklarını söyledi.

Mersin kampının verimli geçtiğini dile getiren Akgün, kafilenin tecrübeli olduğunu ve sporcuların performansının iyiye gittiğini vurguladı.

Paris'te başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Akgün, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Dünya ve Avrupa şampiyonalarındaki performanslarına bakıldığında Paris'e gidecek 8 sporcumuzun 8'i de finalde atış yapabilecek kapasiteye sahip. Hepsinden madalya bekliyoruz. Tokyo'da bir gümüş madalyamız vardı. Onun rengini altın yapıp yanına da başka madalyalar koyarsak bizim için büyük başarı olacak."

Mili para atıcı Ayşegül Pehlivanlar, organizasyondan iyi sonuçla dönmeyi planladıklarını dile getirdi.

Rio 2016'da bronz, Tokyo 2020'de gümüş madalya kazanan Ayşegül, Paris'te kariyerini altın madalyayla taçlandırmak istediğini ifade etti.

Murat Oğuz Paris'te kürsüye çıkıp, Türk bayrağını göndere çekmeyi, Tokyo 2020'de finalde kaybeden Erhan Coşkuner ise "yarım bıraktığını Paris'te tamamlamak" istediğini dile getirdi.

Yorum
Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir? Milli Eğitim Bakanlığı’nın norm fazlası öğretmenlere yönelik yayımladığı son yazı, aile birliği olanları korurken bekâr ve eşi çalışmayan öğretmenler için resen atama belirsizliğini yeniden gündeme taşıdı.
Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor Eskişehir Odunpazarı’nda görev yapan Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan’dan 4 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri kent genelinde ve Porsuk Çayı çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk Aralık ayı ek ders hesaplamalarında en kritik kalem sınav görevleri oldu. Okul yönetimlerinin KBS işlemlerini atlaması halinde açık lise sınav ücretleri öğretmenlerin hesabına yatmayabilir.
Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak Ocak ayında öğretmenlere yapılacak zamla birlikte uzman ve başöğretmen tazminatları yeniden hesaplandı. Yüzde 11 zam, enflasyon farkı ve 1.000 TL artış maaşlara nasıl yansıyacak?
Şanlıurfa Öğretmen Akademilerinde Mevlânâ Mesnevisi Programı Millî Eğitim Bakanlığımız uhdesinde yürütülen Şanlıurfa Öğretmen Akademileri kapsamında faaliyet gösteren Edebiyat Akademisi, bu hafta vefatının 752. yıl dönümü dolayısıyla Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî anısına program düzenledi.
Öğretmen atama branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programı detayları netleşiyor Milli Eğitim Akademisi’nde öğretmen adaylarını ilgilendiren süreçte sona yaklaşıldı. Branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programına ilişkin detaylar netleşiyor.
Öğretmenlere 5 Oturum Sınav Görevi Fırsatı! ÖSYM, Aralık ayı sonunda yapılacak Uzman Yardımcılığı ve Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavları için öğretmenlere 5 ayrı oturumda görev alma imkânı sundu.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerine Yüksek Kazanç Kesintisi Aralık ayı ek ders ödemeleri yıl sonu mali kapanış nedeniyle erkene çekildi. Ancak üst vergi dilimine giren öğretmenler için net tutarlarda dikkat çekici düşüşler yaşanacak.
Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez Kamu hizmetlerinin asli unsuru olan memurlar, uzun yıllardır biriken ekonomik, sosyal ve özlük hak kayıpları nedeniyle ciddi bir mağduriyet yaşamaktadır.
Ali Yalçın’a Yıldırım Demirci’den ağır eleştiri: “Hangi yüzle üyenin karşısında?” Yıldırım Demirci, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı yargı kararları üzerinden eleştirip bombardımanına tuttu: “Hangi yüzle üyenin karşısında?”
Kamu Çalışanlarının Kaderini Değiştirecek 7 Maddelik Teklif TBMM'de! MHP, artan enflasyon karşısında alım gücü eriyen memurlar için zam, refah payı ve özlük haklarını kapsayan 7 maddelik düzenleme teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.
Hangi Bildiriler Kabul Edilecek? MEB Türkçe Konferansı Başvuru Şartları ve Kritik Detaylar. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkçe ve dil eğitimi alanındaki başarılı uygulamaları görünür kılmak amacıyla düzenlenecek konferans için başvuru sürecini başlattı, şartlar netleşti.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerinde Büyük Kesinti Yılbaşı tatili nedeniyle ücretli öğretmenlerden yapılacak ek ders kesintileri netleşti. 1 Ocak’ta derse giremeyen öğretmenlerin maaşından zamlı tarifeyle ciddi tutarda kesinti yapılacak.
Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı! YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen bilişim öğretmenleri, ek ders almadan teknik işlere zorlanıyor. Angarya görevler, iş güvenliği riskleri ve yargı süreci gündemde.
Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı! YEĞİTEK Okul Sorumlusu olarak görevlendirilen bilişim öğretmenleri, ek ders almadan teknik işlere zorlanıyor. Angarya görevler, iş güvenliği riskleri ve yargı süreci gündemde.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.