Bugün, 21 Aralık 2025 Pazar
  • BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

Muaythai Milli Takımı, Yunanistan'da şampiyonluk için mücadele edecek

- Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Halil Demir: '2 yıldır nasıl zirvedeysek aynı yerde durmak istiyoruz. Hedefimiz bayrağımızı en üstlerde, hak ettiği yerde temsil etmek. İyi bir takımımız ve çok sayıda favori sporcumuz var. Korku

Spor 23.05.2024 11:49:57 0
Muaythai Milli Takımı, Yunanistan

KAYSERİ (AA) - HAKAN CAN ŞAHİN - Muaythai Milli Takım kadrosunda yer alan 43 sporcu, 1-9 Haziran'da Yunanistan'da düzenlenecek Uluslararası Muaythai Federasyonu 23 Yaş Altı ve Elit Büyükler Dünya Şampiyonası'nda birincilik için ter dökecek.

Dünya şampiyonasına Türkiye, milli sporcular Salih Samed Oruç, Utku Mete Yağcı, Abdulsamet Uğurlu, Yusuf Şalk, Sercan Koç, Şakir Bakirov, Kubilay Tarhan, İsa Taşdemir, Nejat Derin, Enes Bilben, Muammer Can Eker, Umut Eryılmaz, Ayten Özdemir, Sibel Oruç, Gülistan Turan, Nadiye Özdemir, Ezgi Keleş, Kübra Kocakuş, Bediha Taçyıldız, Halime Eke, Büşra Beyazbal, Zeliha Nur Kamaç, Mahmut Aşkın, Onur Turan, Abdülsamet Koç, Serhat Taylan Kılıç, Ömer Çavgın, Hasan Uluşan, Serkan Çavgın, Enes Berke Asil, Mehmet Zeki Arıcı, Ubeyd Aksoy, Hakan Mert Gündüz, Ahmet Büyükbüberoğlu, Neriman Tarhan, Melis Sude Pehlivan, Melek Bulut, Ayşenur Tandoğan, Doğa Dikmen, Gülcan Öztürk, Cemile Aykoç, Biran Duran ve Ekin Öykü Aydoğmuş ile katılacak.

Milli sporculara, Kayseri'den 4 olmak üzere toplam 11 antrenör eşlik edecek.

Şampiyona için 23-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da kampa girecek kafile, daha sonra Yunanistan'a hareket edecek.

Buradaki şampiyonada milli sporcular, birincilik kürsüsüne çıkmak ve takım halinde şampiyonluk için rakipleriyle mücadele edecek.


- "Türkiye, takdir toplayan bir takım"

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Halil Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunanistan'da yapılacak şampiyonanın çok önemli olduğunu vurguladı.

Son iki yılda Tayland ve Abu Dabi'de yapılan dünya şampiyonalarında Türkiye'nin takım olarak 102 ülke arasında birinci olduğunu hatırlatan Demir, "Muaythai geleneksel bir spor, 2 bin yıllık geçmişe sahip. Bu yüzden şampiyonalar karnaval havasında geçiyor. Türkiye, son yıllarda yaptığı çıkışla göz dolduran ve takdir toplayan bir takım. Biz de ülkemizin bayrağını en üstlerde görmek istiyoruz. 2 yıldır nasıl zirvedeysek aynı yerde durmak istiyoruz. Hedefimiz bayrağımızı en üstlerde, hak ettiği yerde temsil etmek. İyi bir takımımız ve çok sayıda favori sporcumuz var. Korkulan bir takım olacağız." diye konuştu.


- "Şampiyonadan rekor altın, gümüş ve bronz madalyayla ülkemize dönmek istiyoruz"

Demir, şampiyonaya gidecek kafilede 43 sporcu ve 11 antrenörünün yer aldığını söyledi.

Kafilenin İstanbul'daki kampın ardından Yunanistan'a gideceğini aktaran Demir, şunları kaydetti:

"Kafilede yer alan sporcuların 9'u Kayseri'den. Bu yüzden Kayseri'deki antrenör arkadaşları tebrik ediyorum. Nüfusa oranladığınız zaman çok büyük başarı. İstanbul'un önünde olmak büyük bir başarı. Bu rekabetin bütün illerde olması lazım. Türkiye'deki bütün antrenör arkadaşlarımızı kutluyorum. Bundan sonrası önemli. Dünya şampiyonasından gelecek altınlar bizim için önemli. Şampiyonadan rekor altın, gümüş ve bronz madalyayla ülkemize dönmek istiyoruz. Milli takımımıza başarılar diliyorum."

Yorum

EGM’den Yılın Son Personel Bombası: 3 Büyük İlde 500 Hizmetli Alımı Başlıyor!

YÖK’ten Tarihi Karar: Üniversite 3 Yılda Bitecek, 175 Bölüm Tamamen Kapatıldı!

Yılbaşında 9 günlük tatil planı nasıl yapılır?

Bina Sorumlusu, Salon Başkanı, Gözetmen… AÖF’te Ücret Tablosu Açıklandı

Ankara’da Memura Rekor Destek: Mansur Yavaş %120 Tavan Oranıyla İmzayı Attı!

Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir?

Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor

Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk

Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak

Şanlıurfa Öğretmen Akademilerinde Mevlânâ Mesnevisi Programı

Öğretmen atama branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programı detayları netleşiyor

Öğretmenlere 5 Oturum Sınav Görevi Fırsatı!

Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerine Yüksek Kazanç Kesintisi

Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez

Ali Yalçın’a Yıldırım Demirci’den ağır eleştiri: “Hangi yüzle üyenin karşısında?”

Kamu Çalışanlarının Kaderini Değiştirecek 7 Maddelik Teklif TBMM'de!

Hangi Bildiriler Kabul Edilecek? MEB Türkçe Konferansı Başvuru Şartları ve Kritik Detaylar.

Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerinde Büyük Kesinti

Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı!

Bilişim Öğretmeni mi, Okul Tamircisi mi? YEĞİTEK Sorumlularının "Tornavidalı" Sınavı!

Emniyet Genel Müdürlüğünün Yeni Adı Belli Oldu

Yurt Dışında Olsanız Bile Resmi Tatil İzinden Düşülemez!

13 Yaşındaki öğrenci arkadaşının kafasını taşla ezdi!

İstanbul Merkezli Dev Operasyon: 7 Milyar Liralık Sahte Fatura Çarkı Çökertildi!

Talim ve Terbiye Kurulu’ndan Türkçe Eğitimine Akademik Dokunuş

Bazı Memurlara Seyyanen Maaş Zammı Neden İptal Edildi?

Algı Bitti, Hakikat Konuştu: Ali Yalçın Dönemi Çöktü!

LGS ve YKS’de Soru Modelleri Yenileniyor

Uzman ve Başöğretmenlikte "Video İzle-Unvan Al" Dönemi Bitiyor: İşte Yeni Modül Sistemi!

Türkiye'nin Eğitim Çınarları Devrildi: Eskişehir ve Aydın İki Değerli İsmini Kaybetti

Yükleniyor

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.