Tarih: 31.07.2022 15:52

MEB Bakanı Mahmut Özer'in şoförü şube müdürü yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer'in şoförünün istisnai kadrodan özel kalem müdürlüğü kadrosuna atandığı, ardından da şube müdürü yapıldığı iddiası tepkilere neden oldu. 2014 yılında binlerce liyakatli okul müdürünün bir günde görevden alınarak yerlerine mülakatla müdür alınması olayında yaşanan tepkiler gibi bu iddiaların ardından öğretmenler arasında yeni tepkilerin oluşmsına neden oldu.

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yanıtlaması istemiyle Meclis'e bir soru önergesi verdi. Özkan, önergesinde "İlyas Öcal'ın şube müdürü kadrosunda olmasına rağmen halen şoförlüğünüzü yaptığı hususunda bilgilere ulaşılmıştır" dedi.
CHP Milletvekili Tuncay Özkan, milli Eğitim  Bakanı Mahmut Özer'e "950 bin öğretmen görevde yükselebilmek için mücadele ederken ve sınav beklerken şoförünüzün sınavsız torpille şube müdürü yapılması vicdanen sizi rahatsız etmemiş midir?" sorusunu yöneltti.

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın Bakan Mahmut Özer'e şube şoförünü şube müdürü yaptığına yönelik yönelttiği sorular şöyle:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —