Kuveyt Türk, Sağlam Business Nakit Kart'ı kullanıma sundu

Kuveyt Türk, tüzel müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan ve altın puan kazandıran Sağlam Business Nakit Kart'ı kullanıma sundu.

Ekonomi 22.04.2024 11:53:00 0
Kuveyt Türk, Sağlam Business Nakit Kart

İSTANBUL (AA) - Kuveyt Türk, tüzel müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan ve altın puan kazandıran Sağlam Business Nakit Kart'ı kullanıma sundu.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY logosunu taşıyan Sağlam Business Nakit Kart ile kurumsal hesap üzerinden ek kartların işlem yetkileri düzenlenebiliyor.

Bir banka kartı olarak kullanılan ve kart ücreti olmayan Sağlam Business Nakit Kart, her harcama için altın puan kazanma imkanı sunarken, müşterilerine nakit akışı, ek kartlar üzerinden kontrol etme olanağı sağlıyor.

Kuveyt Türk Mobil üzerinden sanal banka kartı tanımlama özelliğine de sahip olan Sağlam Business Nakit Kart için Kuveyt Türk Mobil veya en yakın fiziki şubeden başvuru yapılıyor ve şifre işlemleriyle birlikte yeni kart anında kullanıma sunuluyor.

Sağlam Business Nakit Kart ile tüzel kullanıcılar, çalışanlarına verdikleri ek kartları, çalışanların yapacağı işlemlere göre ayarlayabiliyor.

- 'Kuveyt Türk olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, sektör dinamiklerini yakından takip ederek yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirdiklerini ve yeni işbirliklerine imza attıklarını belirtti.

Tüzel müşterilerin işlemlerini hızlandırmak içi pek çok yeniliği duyurduklarını vurgulayan Delipoyraz, yeni nesil ödeme cihazlarını kullanmaya başladıklarını kaydetti.

Delipoyraz, şu açıklamalarda bulundu:

'Yakın bir zamanda bireyselin yanı sıra tüzel tarafta da fiziki şubeye gitmeden ve herhangi bir evrak yüklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden hesap açılış işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirme hizmetini sunmaya başladık. Beko 400 TR ve Beko 1000 TR'yi POS sistemimize entegre ettik. Alıcının göndericiden ödeme talep etmesini, göndericinin de bu talebe yanıt vermesini sağlayan 'Ödeme İste' sistemine dahil olduk. Şimdi de sektörde bir ilke imza atarak kurumsal hesap üzerinden ek kartların işlem yetkilerinin düzenlenebildiği 'Sağlam Business Nakit Kart'ı piyasaya sunduk. 'Sağlam Business Nakit Kart', mobil uygulama üzerinden sanal banka kartı tanımlama özelliğiyle hem sektörde hem de dijitalde ilk olma özelliği taşıyor. Kuveyt Türk olarak, ürün ve hizmetlerimizle müşteri deneyimi ve memnuniyetini odağımızda tutarken, sektördeki öncü konumumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz.'

Yorum
Okulda Silahlı Saldırı Alarmı: Geylan’dan “Her Okula Güvenlik” Çağrısı Bir ortaokul müdürünün öğrencinin silahlı saldırısında ağır yaralanması eğitimde güvenliği yeniden gündeme taşıdı. Talip Geylan, her okula güvenlik personeli çağrısını yineledi.
Öğretmenlere Hafta Sonu Mesai Fırsatı: Atatürk Üniversitesi 3 Oturumluk Sınav Görevi Açtı Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Ocak 2026’da yapılacak üç oturumlu sınavı için görev başvuruları başladı. Görev türlerine göre ödenecek ücretler de açıklandı.
Memur maaşına ocakta taban aylık sürprizi! Memur maaşı ne kadar artacak? Ocak ayında memur maaşlarına %18,7 zam ve 1.000 TL taban aylık artışı bekleniyor. Kariyer basamaklarına göre şekillenecek yeni maaş listeleri ve zamlı bordro detayları haberimizde.
MEB'den öğretmenlere zorunlu görev MEB ortak sınavları 29 Aralık'ta başlıyor. Öğretmenlerin sınav tarihlerini 22 Aralık'a kadar e-Okul'a girmesi gerekiyor. Not işlemleri sonrası 16 Ocak'ta karne heyecanı ve tatil başlayacak. Bakanlıktan öğretmenlere zorunlu görev.
Okul müdürü pompalı tüfekle 12 yaşındaki öğrencisi tarafından vuruldu Mersin Anamur’da 12 yaşındaki öğrenci, okul müdürü Ender Kara’yı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Yoğun bakımdaki müdürün durumu kritikliğini korurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MEB’den Özel Okullara "Erken Kayıt" Operasyonu: Valiliklere Soruşturma Talimatı Gitti! Milli Eğitim Bakanlığı, erken kayıt adı altında mevzuata aykırı ücret ve zam ilanı yapan özel okullarla ilgili valilikleri harekete geçirdi. İnceleme ve soruşturma süreci gündemde.
MEB Düzenlemesiyle Dengeler Değişti: İki Branşta Norm Kapıları Açılıyor Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders saati güncellemesiyle İngilizce ve Almanca branşlarında norm ve ek ders artışı yaşanacak. Yeni uygulama, tayin ve istihdam dengesini de etkileyecek.
Ocak Zammında "Taban Aylık" Sürprizi: Uzman Öğretmen Maaşları Hangi Seviyeye Çıkacak? Ocak ayında uygulanması beklenen toplu sözleşme zammı, enflasyon farkı ve taban aylık artışıyla uzman ve başöğretmen maaşları yeniden hesaplandı. İşte öne çıkan senaryolar.
Demirci: Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe maratonunun TBMM’de aralıksız sürdüğü günlerde Ali Yalçın’ın apar topar Burdur’a gitmesi Ankara kulislerinde de kamuoyunda da haklı bir merak uyandırdı.
Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu Meteoroloji'den kritik uyarı: Yurt genelinde kuvvetli sağanak, kar ve don bekleniyor. Antalya ve Muğla'da sel riski varken; Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da kar yağışı etkili olacak.
Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı! Altın piyasasında tarihi gün: Ons altın 4 bin 394 dolara, gram altın ise 6 bin 45 TL’ye yükselerek rekor kırdı. Kapalıçarşı'da fiziki altın fiyatı 6 bin 140 TL seviyesini gördü.
MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi Milli Eğitim Bakanlığı MEB, yasal artış oranı belli olmadan "erken kayıt" adı altında ilan veren özel okullar hakkında soruşturma talimatı verdi. Mevzuata aykırı ücret belirleyen kurumlara inceleme başlatılacak.
19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 19 öğrencinin şikayet etmesi üzerine taciz iddiası ile gözaltına alınan öğretmen S.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede! TBMM’de 2026 bütçe görüşmelerinde konuşan MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu, atanamayan öğretmen sorununa dikkat çekerek çözüm için kademeli ve sürdürülebilir planlama çağrısı yaptı.
Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları Memurların 2026 yılında tabi olacağı vergi dilimleri belli oldu. %15’te sabitleme beklentisi karşılık bulmazken, gelir sınırları ve uygulanacak oranlar netleşti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.