Bugün, 9 Kasım 2025 Pazar
  • BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,24
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5429,94% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Kemalettin Öner, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Görevine Başladı!

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim-öğretim süreçlerinde verimliliği ve sürekliliği artırmak amacıyla merkez ve taşra teşkilatlarında idari kadro değişikliklerine devam ediyor.

Eğitim 22.10.2025 17:47:00 0
Kemalettin Öner, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Görevine Başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki atama süreci hız kesmeden sürüyor. Eğitimde kalite ve yönetimsel etkinliği artırmak amacıyla yapılan son değişiklikle birlikte, Manisa Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni bir dönem başladı. Göreve başlayan isim, tecrübeli eğitim yöneticisi Kemalettin Öner oldu.
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim-öğretim süreçlerinde verimliliği ve sürekliliği artırmak amacıyla merkez ve taşra teşkilatlarında idari kadro değişikliklerine devam ediyor. Bu kapsamda, Manisa'nın önemli ilçelerinden biri olan Kırkağaç İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nde yeni bir atama gerçekleştirildi. Daha önce Gölmarmara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan deneyimli eğitim yöneticisi Kemalettin Öner, Kırkağaç’ta Şube Müdürü olarak yeni görevine başladı. Öner'in atanmasıyla, Kırkağaç eğitim camiasında yeni bir yönetim dönemi resmen başlamış oldu.

MEB’de İdari Atamalar Hız Kesmiyor: Kemalettin Öner, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oldu!

 

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı başlangıcından bu yana devam eden idari kadro güçlendirme hamlelerine Manisa’da kritik bir atamayla devam etti. Bakanlık, eğitimde kalitenin artırılması, kamu hizmetinde verimliliğin sağlanması ve bölgeye bağlı yer değişiklikleri stratejisi kapsamında, Manisa'nın önemli tarım ve eğitim merkezlerinden Kırkağaç İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yönetimine yeni bir isim atadı.

 

Deneyimli Yönetici Kırkağaç’ta Görev Başında

 

Manisa eğitim camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Kemalettin Öner, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Öner, bu atamadan önce Manisa’nın bir diğer önemli ilçesi olan Gölmarmara İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nde aynı unvanla başarılı çalışmalara imza atmıştı. Önceki görev yerindeki tecrübesi ve eğitim süreçlerine hakimiyeti ile bilinen Öner’in, yeni görevinde Kırkağaç’taki eğitim-öğretim faaliyetlerine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Atama kararı, kamu hizmetinde sürekliliği sağlama ve yöneticilerin farklı coğrafyalardaki tecrübe birikimini artırma prensibi çerçevesinde değerlendiriliyor. MEB'in stratejisi, yöneticilerin rotasyonu ile birlikte, her bölgenin kendine has koşullarına uygun, yerel ve etkin yönetim modellerinin geliştirilmesini içeriyor.

 

Yeni Dönemde Beklentiler Yüksek

 

Kemalettin Öner'in Şube Müdürü olarak görevine başlamasıyla birlikte, Kırkağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde eğitim kalitesini yükseltme, öğretmen-veli-öğrenci iletişimini güçlendirme ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlama gibi temel hedeflere daha etkin odaklanılması bekleniyor.

Kırkağaç eğitim camiası, yeni Şube Müdürü Öner'e "hayırlı olsun" dileklerini ileterek, yeni döneme yönelik beklentilerini yüksek tuttuklarını ifade etti. Öner’in resmi göreve başlamasıyla birlikte, Kırkağaç’taki okulların idari ve eğitimsel süreçlerinde hareketlilik ve yeni projelerin gündeme gelmesi öngörülüyor.

Yorum

Öğretmen Maaşlarına 2026 Ocak’ta Yaklaşık %19 Zam Geliyor: TCMB’nin Enflasyon Tahmini Beklentileri Değiştirdi

MEB’den 81 İl Valiliğine 10 Kasım Genelgesi! Bakan Tekin Uyardı: Okullarda Siyasi Tören Düzenlenmesi Yasak!

MEB’den Öğretmenlere 15 Saatlik Online Seminer: Ek Ders Ücreti Detayları Belli Oldu

Memur maaş promosyonunda tarihi rekor! İlk kez bu kadar yüksek anlaşma yapıldı

500.000 TL Faizsiz Kredide Tek Şart Açıklandı!

8 Kasım Zafer Bayramı: Tarihin Altın Sayfası

Proje okulu öğretmen atamasına mahkemeden yeni karar

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Ankara Ulus'ta Alanlara İniyor! Ek Atama İçin Kritik Eylem!

MEB Seminer Görevini Tamamlamayan Öğretmenlere Para Cezası Uygulayacak! İşte Cezanın Detayları!

Okul Müdürü Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

"Zulmü Fırçala" Resim Sergisi Yeniden

Memur Maaşları İçin DMS’den Çarpıcı Uyarı

Öğretmen Maaşlarında Yeni Dönem: Ocak 2026’da Maaşlar 80 Bini Aşıyor

Norm Fazlası Öğretmen Atama Takvimi Başladı! 81 İl MEM Duyuruları Peş Peşe Yayımlıyor!

Merkez Bankası’ndan Yeni Enflasyon Raporu: Maaş Zamları Yeniden Hesaplandı!

YÖK Başkanı Özvar'dan Tarihi Açıklama: Türkiye, Yükseköğretimde 'Kalite İhraç Eden Bölgesel Merkez' Oluyor!

Online Seminerlere Katılan Öğretmenlere 2.445 TL Ek Ders Ücreti Ödenecek!

Sayın Bakanımızla Memurların Hakları mı Yoksa Kuşadası mı Görüşüldü?

A Milli Takım'ın Bulgaristan ve İspanya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı! Bir İsim Kadroda, Bir İsim Yok

MEB'in 2026 Eğitim-Öğretim Yılı Ortak Sınav Takvimi Açıklandı! İşte İlk Belirlenen Tarihler!

Belediyelerde Memur Alımlarına Elektronik Başvuru Kolaylığı

Ocak 2026 Uzman ve Başöğretmen Maaşları İçin İlk Rakamlar Ortaya Çıktı: Kesinleşen Zam Oranı Ne Kadar?

MEB'den Öğrencilere Eğlenceli ve Öğretici Ara Tatil Hediyesi

MEB'den Norm Fazlası Öğretmen Atamasında Kritik Ayrım: Sözleşmeli Öğretmenlere İki Aşamalı Zorunlu Görevlendirme!

Eski İlçe Müdürü’nün Ölümü Üzerine Eğitim-Bir-Sen'den Çağrı: 'Belediye Başkanı Vicdan Azabı Duyuyor Musunuz?'

Belediyede Memur Olmak İsteyenlere Kritik Düzenleme!

Kasım Ara Tatili Seminerleri İçin Resmi Yazı Okullara Gönderildi: İşte Uzaktan Eğitimin Başlangıç ve Bitiş Tarihi!

Eğitimde Büyük Çelişki: 87 Bin Ücretli Öğretmen Görevde, MEB Sadece 10 Bin Kadro Açtı!

Öğretmenlere indirim açıklaması

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Yeni İstihdam Duyurusu! 16 İlde 29 Sözleşmeli Destek Personeli Alınacak!

Yükleniyor

YAZARLAR