Bugün, 16 Haziran 2025 Pazartesi
  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

İstanbul'da mücevher mağazasından hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Kadıköy'deki bir mücevher mağazasının vitrinindeki takıları çalan şüphelinin, 8 hırsızlık olayının daha faili olduğu belirlendi.

Genel 25.05.2024 12:24:00 0
İstanbul

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'deki bir mücevher mağazasının vitrinindeki takıları çalan şüphelinin, 8 hırsızlık olayının daha faili olduğu belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Suadiye Mahallesi'nde S.B'ye ait bir iş yerinin vitrinindeki 2,5 milyon lira değerindeki mücevherlerin çalınması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, bir araçla iş yerine gelen 4 şüphelinin kepenkleri otomatik olarak açtıktan sonra taşla camları kırıp içeri girdiklerini ve hırsızlığı gerçekleştirip olay yerinden kaçtıklarını belirledi.

Çalışmaların devamında şüphelilerden birinin kimliğini tespit eden ekipler, 40 suç kaydı ve 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Hakan D'yi, iş yerinden çalınanlar olduğu değerlendirilen 903.63 gram altınla Esenyurt'ta yakaladı.

Zanlının ayrıca Avcılar, Eyüpsultan, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde 4 kuyumcu hırsızlığı, Bahçelievler, Küçükçekmece ile Fatih ilçelerinde 3 araç hırsızlığı ve Bağcılar'da plaka hırsızlığının da firari şüphelisi olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Ekiplerin, olaya karışan 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışması sürüyor.

Bu arada hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, iş yerinin kepengini otomatik olarak açan şüphelilerin, taşla camları kırarak içeri girmeleri, vitrindeki mücevherleri alıp meyve kasası tarzındaki kutulara koymaları yer aldı.

Yorum

Ali Yalçın’dan maaş zammı ve emeklilere ek zam açıklaması

Öğretmenlerin Kariyer Basamaklarında Önemli Değişiklik: İşte Uzman ve Başöğretmenlik İçin Yeni Eğitim Sistemi!

TBMM'de Kritik Haftalar: 3600 Ek Gösterge, Kademeli Emeklilik, Staj Sigortası Masada! Milyonların Gözü Meclis'te!

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Kudüs Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUDAM) Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.

MEB'den Yeni Performans Değerlendirme Sistemi Geliyor: İşte O Kritik Kriterler!

MEB Noktayı Koydu! Öğretmenler Görev Yeri Dışında Sınav Görevi Alabilir Mi? İşte Resmi Cevap!

75 kişi Demirkapı Yaylası’nda kayboldu

LGS 2025’te Arda Güler Sürprizi

Öğretmen Adaylarının Babalarından 2024 KPSS Ek Atama Çağrısı!

3 Temmuz Çarşamba Kritik Gün! Milyonlarca Kişinin Maaşı Değişecek: İşte Zam Senaryoları!

LGS Soru Kitapçıkları Yayımlandı!

Milli Eğitim Bakanlığı Duyurdu: LGS'de Görev Alan Personele Ödenecek Ücretler Açıklandı!

Çay Severlere Kötü Haber! ÇAYKUR'dan Flaş Zam Kararı

Kadro Bekleyenlere Umut Işığı: Taşeron İşçiler İçin Tarihi Adım Atılıyor

İller Arası Yer Değişikliği Gerçekleşen Öğretmenler Dikkat! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Kritik Duyuru!

Ücretli Öğretmenlere Performans Takibi: Görev Devamı Artık Bu Kriterlere Bağlı!

Temmuz Zammı İçin Geri Sayım Başladı! Emekli ve Memur Maaşları Ne Kadar Artacak? İşte Kritik Enflasyon Verisi!

MEB'den 2025-2026 Eğitim Takvimi Duyuruldu! Yaz Tatili ve Okul Başlangıç Tarihleri Netleşti, Planlar Değişiyor!

Matematik Öğretmeni Ali Rama Kalp Krizinden Hayatını Kaybetti!

Okulların Son Haftasında Devamsızlık Sürprizi: MEB’den Resmî Açıklama Geldi

Bakan Memişoğlu Duyurdu: 80 Yaş Üstü ve Yatağa Bağımlılara Sağlık Raporu Evde! Otomatik Yenileme Dönemi!

Boş Derse Giren Öğretmenin Ek Dersi Ödenir mi?

MEB'den Zümre Başkanlığına Müd t Ve Müdürü Yardımcısı İçin Kritik Uyarı

İl Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanı ve Yardımcısı Görevden Alındı!

500 ve 1000 TL'lik Banknotlar İçin Beklenen Tarih Belli Oldu Mu?

İngilizce Öğretmeni Akıncan Pekçok Hayatını Kaybetti!

ABD 36 ülkeye seyahat kısıtlaması getiriyor! Trump‘ın seyahat yasağında Türkiye var mı?

PIKTES Gösterisi Büyük İlgi Gördü: Kültürel Zenginlikler Aynı Sahnede Buluştu

Van'da Trafik Kazası Geçiren Öğretmene Müdürden Moral Ziyareti

Tapu İşlemlerinde Düşük Beyana Bakanlık Radarı: İşte Bekleyen Cezalar!

Yükleniyor

YAZARLAR