Bugün, 23 Aralık 2025 Salı
  • BIST 100

    14167,13%-0,44
  • DOLAR

    42,81% 0,03
  • EURO

    50,36% 0,43
  • GRAM ALTIN

    6109,11% 2,30
  • Ç. ALTIN

    9752,45% 1,12

Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yazdığı hikayenin sonunu 'mutlu' bitirmeyi arzuluyor

- Başantrenör Taner Atik: 'Halkbank bu sene bir hikaye yazdı. Dolayısıyla bu hikayenin çok güzel bir sonla bitmesi lazım. Bu sonu da final oynama hakkı elde ederek yazmamız gerekiyor' - 'Jastrzebski Wegiel'in bazı oyuncularını 'star' olarak n

Spor 28.03.2023 11:02:48 0
Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi

ANKARA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde eşleştikleri Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel'i eleyerek hedeflerine ulaşmak istediklerini belirtti.

Dokuz yıl aranın ardından CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Halkbank Erkek Voleybol Takımı, bu turda Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile eşleşti.

Organizasyonda en son 2014'te yarı finalde mücadele eden Halkbank, o dönem yine Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel ile karşılaşmıştı.

Ankara'da gerçekleştirilen Dörtlü Final'de rakibini 3-0 yenerek tarihinde ilk kez finale yükselen Halkbank, finalde Rus takımı Belogorie Belgorod'a 3-1 yenilerek organizasyonu ikinci tamamlamıştı.

O dönem başantrenör Radostin Stoytcheva'nın yardımcılığını üstlenen Halkbank Başantrenörü Taner Atik, başarıyı tekrarlayarak, üstüne koymayı ve kupayı kazanmayı istiyor.


- "Biz star bir takımız"


Taner Atik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014'ten bu yana her iki takımda da çok fazla değişikliklerin olduğunu ifade etti.

Çok iyi bir takıma karşı oynayacaklarının bilincinde olduklarını belirten Atik, "Hem lig hem de CEV Şampiyonlar Ligi'nde iyi gidiyorlar. Jastrzebski Wegiel'in bazı oyuncularını 'star' olarak nitelendirebiliriz. Ancak biz de star bir takımız." dedi.

Taner Atik, çok yoğun bir fikstürle karşı karşıya olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İki gün önce Ziraat Bankkart'la oynadık. Yarın Jastrzebski Wegiel ile karşılaşacağız. Hafta sonu Fenerbahçe HDI Sigorta ile karşılaştıktan sonra Polonya deplasmanına gideceğiz. Yoğun bir dönemden geçiyoruz. Ancak Halkbank ile Jastrzebski Wegiel arasında büyük bir fark var. Halkbank bu sene bir hikaye yazdı. Dolayısıyla bu hikayenin çok güzel bir sonla bitmesi lazım. Bu sonu da final oynama hakkı elde ederek yazmamız gerekiyor."


- "Zor ve kafa kafaya bir maç olacak"


İki takım arasında çok büyük farklılıkların bulunmadığına dikkati çeken Atik, şu ifadeleri kullandı:

"Biz, servis karşılamada dengeli bir takımız. Onlar karşılamada bizim kadar dengeli değiller. Rakibimizin servis ve blok gücü yüksek. Biz de atak gücü yüksek bir takımız. Bu seviyede takımların zayıf yönleri neredeyse yok denecek kadar az. Dolayısıyla hem bizi hem de onları dengeli olarak değerlendirebiliriz. Zor ve kafa kafaya bir maç olacak. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptığımızı sahada göreceksiniz."

Taner Atik, Ankara seyircisini maça davet ederek, "Ankara seyircisinin bu maçta rekor kıracağını düşünüyorum. Herkesi bir voleybol şöleni bekliyor. Halkbank'ın bir hikayesi var. Taraftarımızın CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki bu hikayenin bir parçası olmasını istiyorum. Taraftarımıza, 'gelin ve bu hikayedeki yerinizi alın' demek istiyorum." diye konuştu.


Yorum

Bakanlıktan "Hatalı Hesaplama" Uyarısı: Okula Gitmeyen Çocuk Sayısı Neden Yanlış Açıklandı?

Okulda Silahlı Saldırı Alarmı: Geylan’dan “Her Okula Güvenlik” Çağrısı

Öğretmenlere Hafta Sonu Mesai Fırsatı: Atatürk Üniversitesi 3 Oturumluk Sınav Görevi Açtı

Memur maaşına ocakta taban aylık sürprizi! Memur maaşı ne kadar artacak?

MEB'den öğretmenlere zorunlu görev

Okul müdürü pompalı tüfekle 12 yaşındaki öğrencisi tarafından vuruldu

MEB’den Özel Okullara "Erken Kayıt" Operasyonu: Valiliklere Soruşturma Talimatı Gitti!

MEB Düzenlemesiyle Dengeler Değişti: İki Branşta Norm Kapıları Açılıyor

Ocak Zammında "Taban Aylık" Sürprizi: Uzman Öğretmen Maaşları Hangi Seviyeye Çıkacak?

Demirci: Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da

Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu

Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı!

MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi

19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı

MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede!

Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları

Okul müdürü milli eğitim müdürü olarak atandı

Asgari ücret zammı sızdı! Yeni asgari ücret 2026 kaç TL ödenecek?

Okullarda 4 Gün Eğitim İddiası Gerçek mi? MEB’den 1 Ocak Öncesi Kritik Açıklama!

Memurlara Ocak’ta Çifte Ödeme: Zamlı Maaş ve Fark Aynı Ayda

Yeni eğitim sistemi geliyor! MEB düğmeye bastı, artık öğretmenler bu eğitimden geçecek

İl Milli Eğitim’den Resmi Yazı: AR-GE Görevlendirmeleri İçin Son Tarih Açıklandı

Eğitimde "Dönem Sonu" Alarmı: e-Okul Veri Girişlerinde Yeni Kurallar ve Kritik Tarihler

MEB’de Sessiz Devrim Sinyali: İl Müdürleri Mercek Altında

Memur Maaşlarında Gizli Zam: 2026 Aile ve Çocuk Yardımı Ödenekleri Ne Kadar Olacak?

1 Ocak 2026 Perşembe Resmi Tatil Mi? Okullar, Bankalar ve Devlet Daireleri Kapalı mı?

2026 Üç Aylar Ne Zaman Başlıyor? Diyanet Takvimi ile Recep, Şaban ve Ramazan Başlangıç Tarihleri

2026 Asgari Ücret Zammı Netleşiyor: Masadaki Rakamlar ve Kritik Tarih Açıklandı!

AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2025-2026 1. Dönem Soru ve Cevap Anahtarı Yayınlanma Tarihi

Özel okul ücretlerine yeni zam düzenlemesi!!

Yükleniyor

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.