Gürcistan'da, 'Turkish Airlines World Golf Cup' kapsamında amatör golf turnuvası düzenlendi

Genel 1.06.2024 22:13:21 0
Gürcistan

TİFLİS (AA) - Türk Hava Yolllarının (THY) amatör golf turnuvası "Turkish Airlines World Golf Cup" kapsamında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te amatör golf turnuvası düzenlendi.

Tiflis’teki Tbilisi Hills golf sahasında yapılan ve bir gün süren turnuva, Gürcistan'da yaşayan farklı ülke vatandaşını bir araya getirdi.

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Ali Kaan Orbay, etkinliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye'nin bir golf turizm merkezi haline getirilmesi için önemli alt yapı yatırımlarının yapıldığına dikkati çeken Orbay, dünya standartlarında tesisler geliştirme ve prestijli turnuvalara ev sahipliği yapma yönündeki çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Golf turizminin Türkiye'nin turizm alanına önemli katkı sağladığını belirten Orbay, "Türkiye'de 23 golf sahası var. Bunlardan 15'i Belek'te yer alıyor." dedi.

Orbay, THY'nin, Türkiye'nin bir golf turizmi merkezi olarak dünya genelinde tanıtılması yönünde etkili çatışmalar sürdürdüğünü aktardı.

THY'nin, amatör golf sporunun daha da geliştirilmesine önemli katkılar sağladığını söyleyen Orbay, "Türk Hava Yolları, dünyanın en büyük kurumsal amatör golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf Cup ile amatör golfa destek vererek etkisini artırdı." ifadesini kullandı.

THY Gürcistan Müdürü Kenan İnce de AA muhabirine yaptığı açıklamada, THY'nin amatör golf turnuvasını 11 yıl önce toplam 12 şehirde düzenlemeye başladığını anlatarak, "Bu yıl 118 şehirde, 67 ülkede 10 binin üzerinde golf katılımcısıyla beraber bu turnuvayı yapıyoruz." diye konuştu.

İnce, Gürcistan'da turnuvayı kazanan kişinin Antalya'da düzenlenecek Turkish Airlines World Golf Cup finaline katılacağını, kazanana THY Business Class biletleri de takdim edileceğini aktardı.

Tiflis'te düzenlenen turnuvayı Maka Gotsiridze kazandı.

Organizatörler, turnuvanın başarısından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, gelecek yıllarda daha geniş katılımlı etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını belirtti.

Yorum
Norm kadro fazlası öğretmenin atamaları için yeni takvim! MEB’den yeni yazı MEB, 2025 yılı norm kadro fazlası öğretmen belirleme takvimini açıkladı. 18-22 Aralık tarihlerindeki tespit sürecinden sonra atama yetkisi ilk kez Bakanlığa geçiyor. İşte detaylar!
EGM’den Yılın Son Personel Bombası: 3 Büyük İlde 500 Hizmetli Alımı Başlıyor! Emniyet Teşkilatı bünyesinde görev almak isteyen binlerce aday için beklenen duyuru geldi! İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, 2025 yılı 5. Dönem personel alımı kapsamında Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde istihdam edilm
YÖK’ten Tarihi Karar: Üniversite 3 Yılda Bitecek, 175 Bölüm Tamamen Kapatıldı! YÖK, üniversite sisteminde köklü değişikliklere gidiyor. Kontenjanlar azaltılıyor, bazı bölümler kapatılıyor, lisans eğitimi 3 yıla düşerken staj süreleri uzatılıyor.
Yılbaşında 9 günlük tatil planı nasıl yapılır? 2026 yılbaşı tatili için 9 günlük fırsat kapıda! 1 Ocak'ın Perşembe olmasıyla, 4 günlük izin kullanarak uzun bir mola vermek mümkün. İşte 2026 resmi tatil takvimi ve izin rotası. Yılbaşında dokuz günlük tatil planı nasıl yapılır?
Bina Sorumlusu, Salon Başkanı, Gözetmen… AÖF’te Ücret Tablosu Açıklandı Anadolu Üniversitesi AÖF 2025–2026 Güz Dönemi sınavları için görevli başvuruları başladı. İstanbul ve diğer iller için ayrı belirlenen ücretler öğretmenlerin dikkatini çekti.
Ankara’da Memura Rekor Destek: Mansur Yavaş %120 Tavan Oranıyla İmzayı Attı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, ABB, ASKİ ve EGO’da görev yapan memurlar için Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesini yasal tavan olan %120 üzerinden yeniledi.
Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir? Milli Eğitim Bakanlığı’nın norm fazlası öğretmenlere yönelik yayımladığı son yazı, aile birliği olanları korurken bekâr ve eşi çalışmayan öğretmenler için resen atama belirsizliğini yeniden gündeme taşıdı.
Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor Eskişehir Odunpazarı’nda görev yapan Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan’dan 4 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri kent genelinde ve Porsuk Çayı çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk Aralık ayı ek ders hesaplamalarında en kritik kalem sınav görevleri oldu. Okul yönetimlerinin KBS işlemlerini atlaması halinde açık lise sınav ücretleri öğretmenlerin hesabına yatmayabilir.
Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak Ocak ayında öğretmenlere yapılacak zamla birlikte uzman ve başöğretmen tazminatları yeniden hesaplandı. Yüzde 11 zam, enflasyon farkı ve 1.000 TL artış maaşlara nasıl yansıyacak?
Şanlıurfa Öğretmen Akademilerinde Mevlânâ Mesnevisi Programı Millî Eğitim Bakanlığımız uhdesinde yürütülen Şanlıurfa Öğretmen Akademileri kapsamında faaliyet gösteren Edebiyat Akademisi, bu hafta vefatının 752. yıl dönümü dolayısıyla Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî anısına program düzenledi.
Öğretmen atama branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programı detayları netleşiyor Milli Eğitim Akademisi’nde öğretmen adaylarını ilgilendiren süreçte sona yaklaşıldı. Branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programına ilişkin detaylar netleşiyor.
Öğretmenlere 5 Oturum Sınav Görevi Fırsatı! ÖSYM, Aralık ayı sonunda yapılacak Uzman Yardımcılığı ve Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavları için öğretmenlere 5 ayrı oturumda görev alma imkânı sundu.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerine Yüksek Kazanç Kesintisi Aralık ayı ek ders ödemeleri yıl sonu mali kapanış nedeniyle erkene çekildi. Ancak üst vergi dilimine giren öğretmenler için net tutarlarda dikkat çekici düşüşler yaşanacak.
Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez Kamu hizmetlerinin asli unsuru olan memurlar, uzun yıllardır biriken ekonomik, sosyal ve özlük hak kayıpları nedeniyle ciddi bir mağduriyet yaşamaktadır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.