Bugün, 22 Aralık 2025 Pazartesi
  • BIST 100

    14231,69%0,02
  • DOLAR

    42,81% 0,03
  • EURO

    50,22% 0,13
  • GRAM ALTIN

    6073,27% 1,71
  • Ç. ALTIN

    9644,38% 0,00

Galatasaray'ın yeni forma sırt sponsoru Pasifik Holding oldu

Spor 21.11.2024 12:11:12 0
Galatasaray

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü ile Pasifik Holding arasında futbol A takımı forma sırt sponsorluğu anlaşması yapıldı.

RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kavukçu, Pasifik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ve Pasifik Holding CEO'su Fatih Nusret Dur katıldı.

Burada açıklamada bulunan başkan Özbek, "Pasifik Holding, gayrimenkul, lojistik, enerji ve teknoloji alanlarında yatırımlar yapan ülkemizin önemli holdinglerinden biri. Bu vizyoner bakışı Galatasaray markasıyla yaşamak için ortaya koyuyorlar. Bu anlaşma için Pasifik Holding'e ve Fatih Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Galatasaray markası benzersiz geçmişi ve başarılarıyla kendisiyle aynı vizyona sahip markalarla bir araya gelmeye devam edecek. Bu birlikteliklerin bizi hedefimiz olan kupalara ulaştıracağına inanıyorum. Anlaşmanın Türk sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Dursun Özbek, futbolcuları Victor Osimhen'in bonservisinin alınmasıyla ilgili bir çalışmalarının olup olmadığına ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

"Osimhen, bizim oyuncumuz. Çok başarılı bir oyuncu. Türk futbolseverlere böyle bir futbolcuyu izletmekten gurur duyuyoruz. Galatasaray'ın misyonlarından biri bu zaten, geçmişe bakın kimler gelmiş Galatasaray'a. Galatasaray'ın bu manada bir öncülüğü Türk insanına dünya yıldızlarını izletme görevinin de olduğunu düşünüyorum. Osimhen bu sezon bizim oyuncumuz. Sezon bitiminde elbette tüm kulüpler Osimhen gibi bir oyuncuyu transfer etmek ister. Harcama limitleri burada önemli. Onun oluşması önemli. O sebeple şu an çok erken. Sezon sonuna kadar burada, Galatasaray ligdeki 5. yıldızın peşinde koşacaktır."


- "Icardi belli bir jenerasyonu Galatasaraylı yapmıştır"

Dursun Özbek, sakatlık yaşayan golcü oyuncuları Mauro Icardi'nin kendileri için çok değerli olduğunu ifade etti.

Manevi açıdan oyuncunun yanında olduklarını ve sürekli moral verdiklerini aktaran Özbek, "Icardi, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz dönemdeki katkıları herkesin malumu. Icardi ayrıca bir Galatasaraylı olarak sempatisiyle ve futbolda gösterdiği başarısıyla belli bir jenerasyonu Galatasaraylı yapmıştır. Talihsiz bir sakatlık yaşadı, şu sıralarda bir ameliyat geçirecek çapraz bağlarından. En kısa sürede geri dönmesini bekleyeceğiz. Icardi, Galatasaray'ı çok seviyor. Galatasaray'ı bu kadar seven, bu kadar başarıları yaşatan bir futbolcumuza da biz gereken ilgiyi gösteriyoruz ve göstermek zorundayız. İnsani olarak yaşadığımız diyaloglar da bunu normal desteğin üzerine taşıyor. İlk aşamada yanına gittim, üzülmemesini, Galatasaray'ın onun yuvası olduğunu söyledim. Bir başkan olarak sevgi ve şefkati ona zaten gösteriyordum ama bu süreçte de gösterdiğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Türk futbolunda "yapı" varsa bunun Galatasaray'ın aleyhine olduğunu belirten Özbek, yabancı VAR hakemi konusunda Türkiye Futbol Federasyonunun alacağı her karara saygılı olacaklarını da aktardı.

En kısa sürede Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacaklarını yineleyen Özbek, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile görüşmelerine ilişkin şu ifadelerle sözlerini tamamladı:

"Doğu Perinçek iyi bir Galatasaraylı. Bizi ziyaret etmek istedi. Davet ettik, görüşme yaptık. Galatasaray'ın yapacağı Uzak Doğu, özellikle Çin ile yapacağı sponsorluk anlaşmalarında kendisinin destek verebileceğini söyledi ve birkaç öneri getirdi. Bunların Galatasaray'a gelmesi son derece normal çünkü Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve dünyada bilinirliği en yüksek spor kulüplerinden. İki sponsorluk için kendisiyle görüştük, görüşmelerimiz devam ediyor. Çok kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyorum. Belki Çin'e bir ziyaretimiz de olacak. Doğu Bey'e buradan büyük teşekkür gönderiyorum."

Fatih Erdoğan ise "Pasifik ailesi olarak bu desteği kabul ettiği için tüm Galatasaray camiasına teşekkür etmek istiyorum. Bu güzel iş birliğimizin, birlikteliğimizin bizi gururlandırdığını belirtmek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Abdullah Kavukçu da "Galatasaray olarak bu sene ekonomik gücümüzü diri tutmak adına önemli anlaşmalar yaptık. Bu anlamda Pasifik Holding ile yapmış olduğumuz anlaşmaya büyük önem veriyoruz. Türk sporuna Pasifik Holding'i kazandırdığımız için mutluyuz." şeklinde görüş belirtti.

Yorum

Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu

Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı!

MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi

19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı

MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede!

Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları

Okul müdürü milli eğitim müdürü olarak atandı

Asgari ücret zammı sızdı! Yeni asgari ücret 2026 kaç TL ödenecek?

Okullarda 4 Gün Eğitim İddiası Gerçek mi? MEB’den 1 Ocak Öncesi Kritik Açıklama!

Memurlara Ocak’ta Çifte Ödeme: Zamlı Maaş ve Fark Aynı Ayda

Yeni eğitim sistemi geliyor! MEB düğmeye bastı, artık öğretmenler bu eğitimden geçecek

İl Milli Eğitim’den Resmi Yazı: AR-GE Görevlendirmeleri İçin Son Tarih Açıklandı

Eğitimde "Dönem Sonu" Alarmı: e-Okul Veri Girişlerinde Yeni Kurallar ve Kritik Tarihler

MEB’de Sessiz Devrim Sinyali: İl Müdürleri Mercek Altında

Memur Maaşlarında Gizli Zam: 2026 Aile ve Çocuk Yardımı Ödenekleri Ne Kadar Olacak?

1 Ocak 2026 Perşembe Resmi Tatil Mi? Okullar, Bankalar ve Devlet Daireleri Kapalı mı?

2026 Üç Aylar Ne Zaman Başlıyor? Diyanet Takvimi ile Recep, Şaban ve Ramazan Başlangıç Tarihleri

2026 Asgari Ücret Zammı Netleşiyor: Masadaki Rakamlar ve Kritik Tarih Açıklandı!

AÖL Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2025-2026 1. Dönem Soru ve Cevap Anahtarı Yayınlanma Tarihi

Özel okul ücretlerine yeni zam düzenlemesi!!

Norm kadro fazlası öğretmenin atamaları için yeni takvim! MEB’den yeni yazı

EGM’den Yılın Son Personel Bombası: 3 Büyük İlde 500 Hizmetli Alımı Başlıyor!

YÖK’ten Tarihi Karar: Üniversite 3 Yılda Bitecek, 175 Bölüm Tamamen Kapatıldı!

Yılbaşında 9 günlük tatil planı nasıl yapılır?

Bina Sorumlusu, Salon Başkanı, Gözetmen… AÖF’te Ücret Tablosu Açıklandı

Ankara’da Memura Rekor Destek: Mansur Yavaş %120 Tavan Oranıyla İmzayı Attı!

Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir?

Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor

Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk

Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak

Yükleniyor

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.