Beykoz'da komşusunu darp ettiği iddia edilen adam konuştu

Beykoz'da evlerinin arasında kalan arsada birbirlerinin hakları olduğunu iddia etmeleri nedeniyle iki komşu arasında kavga çıkmış ve olay basına yansımıştı. Kavgaya karışan ve...

Asayiş 21.10.2020 08:30:05 0
Beykoz
Beykoz'da evlerinin arasında kalan arsada birbirlerinin hakları olduğunu iddia etmeleri nedeniyle iki komşu arasında kavga çıkmış ve olay basına yansımıştı. Kavgaya karışan ve komşusunu darp ettiği iddia edilen Yunus elik, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.
Beykoz Merkez Mahallesinde geçtiğimiz günlerde iki komşu arasında sopalı kavga çıkmış ve olay basında yer almıştı. Komşusunu darp ettiği iddia edilen Yunus elik, komşusu Gülbahar Cevizci'ye saldırmadığını, aksine Cevizci ile ailesinin kendilerine saldırdıklarını ve hakaret ettiklerini iddia etti. Kavga ettiği komşularıyla aralarında olan husumet hakkında konuşan Yunus elik, '2015 yılında aramız çok kötü oldu. Ne zaman biz arabayla izne gelmeye başladık, orada başladı. Kapının oradaki yer için devamlı 25 senedir hakaret ediyorlar. Orayı sahiplenmişler. Orası benim diyor, halbuki onun değil. Oğlu 'benim yolumu aşağıda kestiler' diyor. Benim kameralarım var. Eğer o anda buradan giren çıkan varsa kontrol ettireceğim, polise vereceğim. Hiçbir tehdit yok, yalan konuşuyor' dedi.
Ayrıca Yunus elik, 'Oğlu önce demirlerimi kesti. Sonra duvarı yıktılar. Mayıs'ın 5'inde demirimi kesti. Mayıs 12'sinde duvarlarımı yıkıp beton attılar. Mayıs 15'inde de telle çevirdi.
Ben onları tehdit etmişim, öyle söylüyor. Yok öyle bir şey. Benim görüntülerim var. O bizi tehdit ediyor devamlı' şeklinde konuştu.

'BENİ KÖPEĞE ISIRTTI'
Basına yansıyan kavga görüntüleri hakkında konuşan elik, 'Son olayda artık canıma tak etti. Sen 'mahkeme kararı var, bekleyeceksin' diyeceksin. Sonra da çuvalları açacaksın orada. Sonra benim elimi kolumu doğradılar. Köpeğe de ısırttı beni. Kuduz aşısı vuruldum. Köpeğe ısırttırıyor ardından 'iyi yapmışız' diyor. 'Biz mağdur durumdayız, bana saldırıyorlar' diyor. Hiçbir zaman için biz onlara saldırmadık. Saldıran onlar. Ne çocuklarım ne de ben.
Kaymakamlıktan davayı ben kazandım. Bir de savcılıkta 3 mahkemem var, davayı kazandım diyor. Hiçbir şey kazanmadı. Ben bahçemi suluyorum burada bir şey yapmıyorum' diye konuştu.
(İHA)
Yorum
Bina Sorumlusu, Salon Başkanı, Gözetmen… AÖF’te Ücret Tablosu Açıklandı Anadolu Üniversitesi AÖF 2025–2026 Güz Dönemi sınavları için görevli başvuruları başladı. İstanbul ve diğer iller için ayrı belirlenen ücretler öğretmenlerin dikkatini çekti.
Ankara’da Memura Rekor Destek: Mansur Yavaş %120 Tavan Oranıyla İmzayı Attı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, ABB, ASKİ ve EGO’da görev yapan memurlar için Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesini yasal tavan olan %120 üzerinden yeniledi.
Öğretmen Atamalarında ‘Kilometre’ Muamması: Kimler Uzak İlçelere Gönderilebilir? Milli Eğitim Bakanlığı’nın norm fazlası öğretmenlere yönelik yayımladığı son yazı, aile birliği olanları korurken bekâr ve eşi çalışmayan öğretmenler için resen atama belirsizliğini yeniden gündeme taşıdı.
Eskişehir’de Kayıp Öğretmen Alarmı: Türkçe Öğretmeni 4 Gündür Aranıyor Eskişehir Odunpazarı’nda görev yapan Türkçe öğretmeni Tuncay Arslan’dan 4 gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri kent genelinde ve Porsuk Çayı çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Öğretmenlerin Ek Ders Hesaplamalarında Büyük Risk Aralık ayı ek ders hesaplamalarında en kritik kalem sınav görevleri oldu. Okul yönetimlerinin KBS işlemlerini atlaması halinde açık lise sınav ücretleri öğretmenlerin hesabına yatmayabilir.
Zamlı Uzman ve Başöğretmen Tazminatları Kaç TL’ye Çıkacak Ocak ayında öğretmenlere yapılacak zamla birlikte uzman ve başöğretmen tazminatları yeniden hesaplandı. Yüzde 11 zam, enflasyon farkı ve 1.000 TL artış maaşlara nasıl yansıyacak?
Şanlıurfa Öğretmen Akademilerinde Mevlânâ Mesnevisi Programı Millî Eğitim Bakanlığımız uhdesinde yürütülen Şanlıurfa Öğretmen Akademileri kapsamında faaliyet gösteren Edebiyat Akademisi, bu hafta vefatının 752. yıl dönümü dolayısıyla Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî anısına program düzenledi.
Öğretmen atama branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programı detayları netleşiyor Milli Eğitim Akademisi’nde öğretmen adaylarını ilgilendiren süreçte sona yaklaşıldı. Branş kontenjanları, eğitim merkezleri ve 1 yıllık akademi programına ilişkin detaylar netleşiyor.
Öğretmenlere 5 Oturum Sınav Görevi Fırsatı! ÖSYM, Aralık ayı sonunda yapılacak Uzman Yardımcılığı ve Sayıştay Denetçi Yardımcılığı sınavları için öğretmenlere 5 ayrı oturumda görev alma imkânı sundu.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerine Yüksek Kazanç Kesintisi Aralık ayı ek ders ödemeleri yıl sonu mali kapanış nedeniyle erkene çekildi. Ancak üst vergi dilimine giren öğretmenler için net tutarlarda dikkat çekici düşüşler yaşanacak.
Eğitim Mil-Sen: Memurların Çözülemeyen Sorunları Artık Ertelenemez Kamu hizmetlerinin asli unsuru olan memurlar, uzun yıllardır biriken ekonomik, sosyal ve özlük hak kayıpları nedeniyle ciddi bir mağduriyet yaşamaktadır.
Ali Yalçın’a Yıldırım Demirci’den ağır eleştiri: “Hangi yüzle üyenin karşısında?” Yıldırım Demirci, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı yargı kararları üzerinden eleştirip bombardımanına tuttu: “Hangi yüzle üyenin karşısında?”
Kamu Çalışanlarının Kaderini Değiştirecek 7 Maddelik Teklif TBMM'de! MHP, artan enflasyon karşısında alım gücü eriyen memurlar için zam, refah payı ve özlük haklarını kapsayan 7 maddelik düzenleme teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sundu.
Hangi Bildiriler Kabul Edilecek? MEB Türkçe Konferansı Başvuru Şartları ve Kritik Detaylar. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkçe ve dil eğitimi alanındaki başarılı uygulamaları görünür kılmak amacıyla düzenlenecek konferans için başvuru sürecini başlattı, şartlar netleşti.
Öğretmenlerin Ek Ders Ücretlerinde Büyük Kesinti Yılbaşı tatili nedeniyle ücretli öğretmenlerden yapılacak ek ders kesintileri netleşti. 1 Ocak’ta derse giremeyen öğretmenlerin maaşından zamlı tarifeyle ciddi tutarda kesinti yapılacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.