Bugün, 10 Kasım 2025 Pazartesi
  • BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,20% 0,24
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5429,94% 0,77
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Beraat Şahin il milli eğitim müdürü olarak atandı

Beraat Şahin, il milli eğitim müdürü olarak atandı. Şahin hangi il milli eğitim müdürü olarak göreve başlıyor? İşte Beraat Şahin’in yeni görevleri ve atama kararına ilişkin detaylar:

Eğitim 1.11.2025 08:22:00 0
Beraat Şahin il milli eğitim müdürü olarak atandı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'in Aydın'a atanmasının ardından boşalan koltuğa, eğitim yönetimi alanında dikkat çeken bir isim olan Beraat Şahin getirildi. 

Öncesinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Şahin, aynı zamanda spor eğitmenliği ve hakemliği gibi çok yönlü bir kariyere sahip. Orta düzeyde İngilizce bilen ve bir çocuk babası olan Şahin'in, Elazığ'da eğitimi sadece akademik başarıyla sınırlı tutmayıp, öğrencilerin sportif ve sosyal gelişimine ağırlık veren bir vizyon izlemesi bekleniyor. Elazığ'da eğitim kalitesini yükseltmek için yeni projeler yolda!

Beraat Şahin

Milli Eğitim Müdürü

Elazığ Millî Eğitim Müdürü Beraat Şahin 1981 yılında Ordu’nun Korgan ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini Korgan’da tamamlayan Şahin, Lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Sınıf Öğretmenliği ve Kamu Yönetimi alanlarında yapmıştır.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlayan Beraat Şahin halen Adalet eğitimini sürdürmektedir.

Müdür Şahin, 2003-2014 yılları arasında Bakanlığımıza bağlı çeşitli okul ve kurumlarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.

Eğitim ve gençlik alanında 20 yılı aşkın bir tecrübesi bulunan Şahin, 2014-2023 yılları arasında İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevlerini yapmış, son olarak Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Bugüne kadar eğitim alanında faaliyet gösteren çeşitli Vakıf ve Sendikalarda kurucu ve yönetici olarak görev yapan Beraat Şahin,  eğitim modellerinin geliştirilmesi, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli gibi eğitim odaklı çok sayıda çalışmanın içinde yer almıştır.

Eğitimin yanı sıra sporun bireylerin ve toplumun gelişimindeki önemine inancı doğrultusunda spor alanında aktif bir rol üstlenerek Ragbi İl Temsilciği görevini yürütmüş, Taekwondo 2. Dan, Masa Tenisi, Ragbi, Okçuluk, Geleneksel Türk Okçuluğu gibi birçok alanda eğiticilik ve hakemliğin yanı sıra aktif görevlerde bulunmuştur.

2025 yılı Temmuz ayında Elazığ İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Beraat Şahin orta düzeyde İngilizce bilmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum

Ara Tatilde Tatil Yapmak Lüks Oldu: 5 Günlük Antalya Tatili 400 Bin TL’yi Buldu!

Kritik Sınav 7 Şubat’ta: Şube Müdürü Adaylarında Aranan 3 Temel Şart Belli Oldu!..

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan Anlamlı 10 Kasım Mesajı

Atama bekleyen öğretmen sayısını açıklayan Geylan: "Ataması Yapılmamış Öğretmenlerdir!"

MEB Açıkladı: AÖL 2025-2026 Birinci Dönem Sınav Takvimi Netleşti! Açık Lise Öğrencileri İçin Kritik Tarihler

Kamu Çalışanlarının İzin Hesaplaması Değişiyor! İşte 657'lik Yeni Durum!

MEB Personeline Elektronik Ev Aletlerinde Özel Fiyat! İndirim Kodu Nasıl Alınır?

Bakan Yusuf Tekin’den 81 İl Valiliğine 10 Kasım Genelgesi

Adalet Bakanlı 1000 Hakim ve Savcı Yardımcısı Alımı Başvuru Takvimi!

İstanbul’da Eğitimde Kritik Eksik: On Binlerce Öğretmen Kadrosu Boş!

TCMB Enflasyon Beklentisini Güncelledi: Başöğretmen Maaşları Ne Kadar Olacak?

Belediyelere memur alımında yeni başvuru yöntemi

MEB’den okullarda öğrencilere yönelik yeni uygulama! 2026’da yeni sistem başlıyor

Öğretmen Maaşlarına 2026 Ocak’ta Yaklaşık %19 Zam Geliyor: TCMB’nin Enflasyon Tahmini Beklentileri Değiştirdi

MEB’den 81 İl Valiliğine 10 Kasım Genelgesi! Bakan Tekin Uyardı: Okullarda Siyasi Tören Düzenlenmesi Yasak!

MEB’den Öğretmenlere 15 Saatlik Online Seminer: Ek Ders Ücreti Detayları Belli Oldu

Memur maaş promosyonunda tarihi rekor! İlk kez bu kadar yüksek anlaşma yapıldı

500.000 TL Faizsiz Kredide Tek Şart Açıklandı!

8 Kasım Zafer Bayramı: Tarihin Altın Sayfası

Proje okulu öğretmen atamasına mahkemeden yeni karar

Ataması Yapılmayan Öğretmenler Ankara Ulus'ta Alanlara İniyor! Ek Atama İçin Kritik Eylem!

MEB Seminer Görevini Tamamlamayan Öğretmenlere Para Cezası Uygulayacak! İşte Cezanın Detayları!

Okul Müdürü Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

"Zulmü Fırçala" Resim Sergisi Yeniden

Memur Maaşları İçin DMS’den Çarpıcı Uyarı

Öğretmen Maaşlarında Yeni Dönem: Ocak 2026’da Maaşlar 80 Bini Aşıyor

Norm Fazlası Öğretmen Atama Takvimi Başladı! 81 İl MEM Duyuruları Peş Peşe Yayımlıyor!

Merkez Bankası’ndan Yeni Enflasyon Raporu: Maaş Zamları Yeniden Hesaplandı!

YÖK Başkanı Özvar'dan Tarihi Açıklama: Türkiye, Yükseköğretimde 'Kalite İhraç Eden Bölgesel Merkez' Oluyor!

Online Seminerlere Katılan Öğretmenlere 2.445 TL Ek Ders Ücreti Ödenecek!

Yükleniyor

YAZARLAR