9467,39%0,92
38,03% 0,02
43,37% 0,26
3949,30% -0,24
6361,08% -0,48
Bayram tatili dönüşünde Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan trafik kazası, Düzce ve Zonguldak eğitim camiasını yasa boğdu. Umman tatilinden dönen öğretmenler Özgür Yıldız, Ayşen Yıldız Tanberk, Sadi Tanberk ve Vahide Kalyoncu, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye Düzce Valisi, Belediye Başkanı ve çok sayıda sevenleri katıldı.
Bayram Tatili Dönüşünde Acı Kaza: Düzceli Öğretmenler Son Yolculuğuna Uğurlandı
Bayram tatili, birçok kişi için dinlenme ve yenilenme fırsatı sunarken, Düzce ve Zonguldak eğitim camiası için büyük bir trajediye dönüştü. Umman’a tatile giden öğretmenler Özgür Yıldız, Ayşen Yıldız Tanberk, Sadi Tanberk ve Vahide Kalyoncu, dönüş yolunda Kuzey Marmara Otoyolu’nda yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Bu acı olay, hem eğitim camiasını hem de ailelerini derin bir yasa boğdu.
Umman Tatili ve Dönüş Yolculuğu
9 günlük bayram tatilini Umman’da geçiren arkadaş grubu, 5 Nisan Cumartesi günü Türkiye’ye döndü. İstanbul Havalimanı’ndaki işlemlerini tamamladıktan sonra Düzce’ye doğru yola çıkan grup, Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy gişeler mevkiinde tıra arkadan çarpan otomobilde hayatlarını kaybetti.
Kazada hayatını kaybedenler arasında Düzce Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nde coğrafya öğretmeni Özgür Yıldız, Alaplı İMKB Lisesi’nde yiyecek içecek öğretmeni Vahide Kalyoncu, öğretmenlikten emekli Sadi Tanberk ve Ayşen Yıldız Tanberk bulunuyordu. Bu kayıplar, eğitim camiasında derin bir üzüntüye neden oldu.
Düzceli öğretmen aile için Konuralp Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, il protokolü ve çok sayıda sevenleri katıldı. Cenaze namazları İl Müftüsü Osman Aydın tarafından kıldırıldı ve cenazeler Konuralp aile mezarlığına defnedildi.