Aslı'da üst düzey atama

- Aslı Genel Müdürü Caner Bayıralan: - 'Kabiliyetlerimizi en üst düzeye çıkararak hem markalı ürünlerimizle hem de marketler için ürettiğimiz ürünlerle, perakende sektöründeki hacmimizi genişletmeyi amaçlıyoruz'

Ekonomi 16.02.2024 18:25:05 0
Aslı

İSTANBUL (AA) - Eksim Holding'in gıda grubu bünyesinde faaliyet gösteren Aslı'da genel müdür pozisyonuna Caner Bayıralan atandı.

Eksim Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin zincir kafe-restoranlarıyla en büyük unlu mamul üreticileri arasında yer alan Aslı'da üst düzey görev değişimi gerçekleşti.

Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinde başarılı yöneticilik kariyerine sahip Caner Bayıralan, bu ay itibarıyla Aslı Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Açıklama görüşlerine yer verilen Caner Bayıralan, Türkiye'de geniş ürün yelpazesiyle 40'ı aşkın şubede hizmet veren Aslı'daki yeni pozisyonundan mutluluk duyduğunu belirterek, "Aslı, 30 yıllık tecrübesi ile uzun yıllar börek denilince ilk akla gelen marka oldu. 2021 yılından bugüne Aslı'daki dönüşümü, sektörden biri olarak yakından takip ediyordum. Aslı'nın yeni döneminde logosundan dekoruna, ürün çeşitliliğinden hizmet kalitesine yaptığı tüm değişikliklerin markaya olumlu yansıdığı görülüyor. Önümüzdeki dönemde dönüşümün getirdiği bu ivme ile Aslı'nın yurt içi ağını genişletirken, Orta Doğu pazarı başta olmak üzere yurt dışında da Aslı lezzetlerini temsil edecek yeni şubelerimizi hizmete sunmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en büyük unlu mamul entegre üretim tesislerinden birine sahip olduklarını kaydeden Bayıralan, şunları kaydetti:

"Tesislerimizde Türkiye'nin en büyük market zincirlerine yönelik unlu mamul üretiyoruz. Kabiliyetlerimizi en üst düzeye çıkararak hem markalı ürünlerimizle hem de marketler için ürettiğimiz ürünlerle, perakende sektöründeki hacmimizi genişletmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca bugüne kadar ürünlerini dünyanın pek çok kıtasına ulaştırmış bir marka olarak ihracat kanalında da odak pazarlara yönelik faaliyetlerimizi arttıracağız. Sunduğumuz garantili lezzetlerin yanında, bayilik açısından da yatırımcılara avantajlı bir iş modeli teklif ediyoruz."

Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan ve Koç Üniversitesi'nde yüksek lisans programını tamamlayan Caner Bayıralan, kariyer hayatı boyunca Arçelik ve Syngenta gibi markalarda çalıştı. 10 yılı aşkın süre UNO'da iş geliştirme direktörü ve genel müdür olarak görev almasının ardından Bayıralan, 2021 yılında Simit Sarayı'nda, 2022'de ise Koska'da genel müdürlük yaptı.







Yorum
Okulda Silahlı Saldırı Alarmı: Geylan’dan “Her Okula Güvenlik” Çağrısı Bir ortaokul müdürünün öğrencinin silahlı saldırısında ağır yaralanması eğitimde güvenliği yeniden gündeme taşıdı. Talip Geylan, her okula güvenlik personeli çağrısını yineledi.
Öğretmenlere Hafta Sonu Mesai Fırsatı: Atatürk Üniversitesi 3 Oturumluk Sınav Görevi Açtı Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Ocak 2026’da yapılacak üç oturumlu sınavı için görev başvuruları başladı. Görev türlerine göre ödenecek ücretler de açıklandı.
Memur maaşına ocakta taban aylık sürprizi! Memur maaşı ne kadar artacak? Ocak ayında memur maaşlarına %18,7 zam ve 1.000 TL taban aylık artışı bekleniyor. Kariyer basamaklarına göre şekillenecek yeni maaş listeleri ve zamlı bordro detayları haberimizde.
MEB'den öğretmenlere zorunlu görev MEB ortak sınavları 29 Aralık'ta başlıyor. Öğretmenlerin sınav tarihlerini 22 Aralık'a kadar e-Okul'a girmesi gerekiyor. Not işlemleri sonrası 16 Ocak'ta karne heyecanı ve tatil başlayacak. Bakanlıktan öğretmenlere zorunlu görev.
Okul müdürü pompalı tüfekle 12 yaşındaki öğrencisi tarafından vuruldu Mersin Anamur’da 12 yaşındaki öğrenci, okul müdürü Ender Kara’yı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Yoğun bakımdaki müdürün durumu kritikliğini korurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MEB’den Özel Okullara "Erken Kayıt" Operasyonu: Valiliklere Soruşturma Talimatı Gitti! Milli Eğitim Bakanlığı, erken kayıt adı altında mevzuata aykırı ücret ve zam ilanı yapan özel okullarla ilgili valilikleri harekete geçirdi. İnceleme ve soruşturma süreci gündemde.
MEB Düzenlemesiyle Dengeler Değişti: İki Branşta Norm Kapıları Açılıyor Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders saati güncellemesiyle İngilizce ve Almanca branşlarında norm ve ek ders artışı yaşanacak. Yeni uygulama, tayin ve istihdam dengesini de etkileyecek.
Ocak Zammında "Taban Aylık" Sürprizi: Uzman Öğretmen Maaşları Hangi Seviyeye Çıkacak? Ocak ayında uygulanması beklenen toplu sözleşme zammı, enflasyon farkı ve taban aylık artışıyla uzman ve başöğretmen maaşları yeniden hesaplandı. İşte öne çıkan senaryolar.
Demirci: Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe maratonunun TBMM’de aralıksız sürdüğü günlerde Ali Yalçın’ın apar topar Burdur’a gitmesi Ankara kulislerinde de kamuoyunda da haklı bir merak uyandırdı.
Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu Meteoroloji'den kritik uyarı: Yurt genelinde kuvvetli sağanak, kar ve don bekleniyor. Antalya ve Muğla'da sel riski varken; Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da kar yağışı etkili olacak.
Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı! Altın piyasasında tarihi gün: Ons altın 4 bin 394 dolara, gram altın ise 6 bin 45 TL’ye yükselerek rekor kırdı. Kapalıçarşı'da fiziki altın fiyatı 6 bin 140 TL seviyesini gördü.
MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi Milli Eğitim Bakanlığı MEB, yasal artış oranı belli olmadan "erken kayıt" adı altında ilan veren özel okullar hakkında soruşturma talimatı verdi. Mevzuata aykırı ücret belirleyen kurumlara inceleme başlatılacak.
19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 19 öğrencinin şikayet etmesi üzerine taciz iddiası ile gözaltına alınan öğretmen S.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede! TBMM’de 2026 bütçe görüşmelerinde konuşan MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu, atanamayan öğretmen sorununa dikkat çekerek çözüm için kademeli ve sürdürülebilir planlama çağrısı yaptı.
Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları Memurların 2026 yılında tabi olacağı vergi dilimleri belli oldu. %15’te sabitleme beklentisi karşılık bulmazken, gelir sınırları ve uygulanacak oranlar netleşti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.