Bugün, 29 Nisan 2025 Salı
  • BIST 100

    9243,49%-0,68
  • DOLAR

    38,44% 0,01
  • EURO

    43,90% -0,08
  • GRAM ALTIN

    4096,33% -0,86
  • Ç. ALTIN

    6613,93% 0,37

AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Tanğlay için karşılama programı düzenlendi

Genel 10.01.2024 19:40:51 0
AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Tanğlay için karşılama programı düzenlendi

BİTLİS (AA) - AK Parti'den Bitlis Belediye Başkanlığına aday gösterilen Nesrullah Tanglay için karşılama programı yapıldı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi ile Muş Alparslan Havalimanı'na gelen Tanğlay, daha sonra oluşturulan konvoy eşliğinde AK Parti Bitlis İl Başkanlığı önüne geçti.

Burada meşalelerle kendisini karşılayan vatandaşları selamlayan Tanğlay, belediye başkanlığının kutsal bir görev olduğunu belirterek, insanın doğup büyüdüğü şehre hizmet etmesinin şeref olduğunu söyledi.

Kente önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Tanğlay, şöyle devam etti:

"Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. 5 yılda bu şehirde hizmet olmaz, şehir böyle kalır, viran olur diyenlerin o düşüncesini kırdık. 5 yılda bu şehri hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yaptık, yorulmadık. Bugün karşınıza alnı açık, başı dik çıktık. Verdiğimiz sözlerin hepsini yaptık ama yine durmayacağız. Allah'ın izniyle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 7 bin yıllık bu kenti hak ettiği yere bu ekiple taşıyacağız. Bu şehrin tarihini dünyaya tanıtacağız. Bitlis'in hizmete ihtiyacı var. 5 yıl boyunca hangi zor hizmeti yapmaya kalktıysam hemşerilerim yanımda oldu. Bu aslında onların gücü. Onların verdiği güçle bu şehirde hizmet ettim."

Bugün itibarıyla seçim çalışmalarına başladıklarını bildiren Tanğlay, "Rabbim bizi utandırmasın, yolumuzu ve bahtımızı açık etsin. Bitlis'in boş laflara ve işlere karnı tok. Artık kaybedecek zamanımız yok. Güzel bir seçim çalışması yapacağız, herkese ulaşmaya çalışacağız. Bu yıl Bitlis'ten öyle bir güçle ses vereceğiz ve öyle güçlü gideceğiz ki Allah'ın izniyle o seçim sonucunu masaya koyduğumuzda istediğimiz hizmeti getireceğiz. Onun için çok çalışacağız." diye konuştu.

Bedirhanoğlu ise AK Parti iktidarının 22 yıldır hep milletin dediğini yapan ve milletin çizdiği istikamette yürüyen Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük bir dava ve siyaset hareketi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yazdığı destanın AK Parti'yi iktidara getirdiğini belirten Bedirhanoğlu, şunları kaydetti:

"Bunu devam ettirmek için yine belediyelerimizi tek tek alarak hizmet ve eser siyasetimize devam edeceğiz. Belediyelerimizi her konuşmada ifade ettiğim gibi egolarımızı tatmin etmek, makam hırsı ve mevki için istemiyoruz, millete hizmet etmek, eser üretmek için istiyoruz. Nesrullah kardeşimiz 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de Bitlis'teki bu değişim ve dönüşüm aşamasını hızlı şekilde devam ettirecek. Biz de Ankara'da onun destekçisi olacağız, milletimize hizmet etme noktasında yürüyeceğiz. Karşımızdaki rakiplere bakın. Memlekette hizmet ve eser adına bir şey söylediklerini duydunuz mu? Sadece karanlıktan bahsediyorlar, kısır döngü içinde siyaset yaparak belediyeleri kazanacaklarını düşünüyorlar."

Köstekçi de yaptıkları bütün işlerin hayırla sonuçlanması dileğinde bulunarak, "Başkanımız aday olmadığını söylüyordu. İstediğiniz için alıp getirdik. Size teslim ediyoruz. Onu belediye başkanı seçmek sizin göreviniz. Allah yar ve yardımcımız olsun, bizi utandırmasın. Bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin." dedi.

Karşılamaya, ittifak partililerinin il başkanları, vatandaşlar ve partililer katıldı.

Yorum

Hafta Sonu Hapsi Geri Mi Dönüyor? 10. Yargı Paketi'nde Kritik Değişiklikler!

Nevşehir’de Jandarma Personeli Atış Eğitimi Sırasında Şehit Oldu!

Bakan Şimşek’ten Vergi Beyannamesi Süre Uzatımı Sinyali! İşte Gelişmeler

İOKBS Ücretleri de Ek Derslerle Birlikte Yatacak! Öğretmenlerin Beklediği Ödeme Takvimi!

Eğitim İş’ten YÖK’e Yazı! Öğretmen Adaylarının Hakları Tehlikede mi?

Memurlar Emeklilik Hayallerini Ertelemek Zorunda: Maaşlardaki Erimeler Çalışma Sürelerini Uzatıyor

2025 Bursluluk Ücreti Ne Kadar Olacak, Ödemeler Ne Zaman Başlayacak?

YÖM Okulları Yönetim Kadrosunda Stratejik Atama

Çin’de restoranda yangın çok sayıda ölü ve yaralı var

Demirci’den Ali Yalçın’a: Hangi Yüzle Emekçinin Karşısına Çıkacaksınız!

TOPLU SÖZLEŞMEDE EĞİTİM ÇALIŞANLARININ EMEKLİ HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİ

İnfaz Yasasında Devrim! 5 Yıla Kadar Cezalar Artık Evde Çekilebilecek!

Gelecekte en fazla değer kazanacak 8 meslek belli oldu

Devlet memurları kanunu delik deşik, 657’de büyük değişiklikler

Emeklilikte müjde gibi düzenleme! Emekli olanlara, emeklilik planları kuranları yakından ilgilendiriyor

Öğrencilere 3 günlük tatil müjdesi! Yeni tatilde üç gün dinlenecekler

3600 ek gösterge için sevindirici gelişme, memurlar ve kamu çalışanları yeni haklar yolda

İptal edilen diploma mahkeme tarafından iade edildi,

Memur maaşı ile işçi maaşı arasındaki makas uçuruma dönüştü, tepki geldi

Atama Sonuçları Erdoğan'ın Katılımıyla 30 Nisan'da Açıklanıyor!

Samsun’da Nöbetçi Öğretmene Şiddet: "Ben Kahraman Değilim, Görevimi Yaptım

MEB'den Proje Okulu Atamalarına Net Cevap: Yetki Bizde!

2025 Engelli Öğretmen Atamaları Ne Zaman Sonuçlanacak? MEB Tarihi Duyurdu!

Yakup Turan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mahkeme Kararıyla Döndü

Öğretmenlere Avrupa tatili müjdesi! Endülüs ve Balkan turu için başvurular başladı

Maaşları önce 71.000 TL, 6 ay sonra 87.000 TL olacak

Memurlara büyük indirim kampanyaları başta öğretmenler olmak üzere memurlardan büyük ilgi gördü

9 Bin Kişi Tespit Edildi: Yetim Aylıkları Faiziyle Geri Ödenecek!

2025 Kurban Bayramı İkramiyesi: Ödeme Tarihleri ve Detaylar Açıklandı!

1 Mayıs'ta Hangi Ek Ders Ücretleri Ödenecek? Detaylar Belli Oldu!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50

YAZARLAR