3 Okul müdürü peş peşe hayatını kaybetti

Farklı illerde görev yapan 3 okul müdürü farklı nedenlerle hayatını kaybetti. Okul müdürlerinin ölüm haberi Başiskele, Lüleburgaz ve Acıgöl'den geldi.

Gündem 4.02.2023 21:58:00 0
3 Okul müdürü peş peşe hayatını kaybetti

Çeşitli illerde görev yapan okul müdürleri Kazım Erdoğan, Zekeriya Özdemir ve Adem Coşkun vefat etti!
Eğitim camiası yasta! 3 okul müdürü hayatını kaybetti!

Kocaeli Gölcük Hisareyn İlköğretim Okulu Müdürü Kazım Erdoğan(64) kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Türkiye'nin farklı illerinde okul müdürü olarak görev yapan 3 öğretmenin ölüm haberi eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı. İşte hayatını kaybeden okul müdürlerinin görev yaptığı ilçeler ve ölümlerine ilişkin detaylar:

Kocaeli'ye bağlı Başiskele ilçesinin Kullar Yakacık Mahallesi'nde ikamet eden ve Gölcük Hisareyn İlköğretim Okulunda Müdür olarak görev yapan Kazım Erdoğan(64) kanser nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Okul Müdürü Kazım Erdoğan'ın ölümü ailesini, eğitim camiasını ve sevenlerini derinden üzdü. Erdoğan'ın cenazesi öğle namazını müteakip Kullar Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Kullar Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

Okul Müdürü Özdemir vefat etti

Nevşehir ili Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Özdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Okul müdürü Özdemir'in ölümü ile ilgili olarak edinilen bilgiye göre, kalp krizi geçiren 51 yaşındaki Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Özdemir, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özdemir’in ölümü eğitim camiasınında büyük üzüntü yarattı.

Kırklareli iline bağlı Lüleburgaz ilçesinde okul müdürü olarka görev yapan Adem Coşkun evinde ölü bulundu.

Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesindeki Lüleburgaz Ortaokulu Müdürü Adem Coşkun'dan (46) haber alamayan yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sevgi Mahallesi Selami Şaşmaz Caddesi'nde ikamet etmekte olduğu daireye giren ekipler Coşkun'un hareketsiz yattığını fark etti.

Sağlık ekipleri okul müdürü Adem Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Coşkun'un cenazesi Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Coşkun'un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Foto: Kamubiz

Yorum
Okulda Silahlı Saldırı Alarmı: Geylan’dan “Her Okula Güvenlik” Çağrısı Bir ortaokul müdürünün öğrencinin silahlı saldırısında ağır yaralanması eğitimde güvenliği yeniden gündeme taşıdı. Talip Geylan, her okula güvenlik personeli çağrısını yineledi.
Öğretmenlere Hafta Sonu Mesai Fırsatı: Atatürk Üniversitesi 3 Oturumluk Sınav Görevi Açtı Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin Ocak 2026’da yapılacak üç oturumlu sınavı için görev başvuruları başladı. Görev türlerine göre ödenecek ücretler de açıklandı.
Memur maaşına ocakta taban aylık sürprizi! Memur maaşı ne kadar artacak? Ocak ayında memur maaşlarına %18,7 zam ve 1.000 TL taban aylık artışı bekleniyor. Kariyer basamaklarına göre şekillenecek yeni maaş listeleri ve zamlı bordro detayları haberimizde.
MEB'den öğretmenlere zorunlu görev MEB ortak sınavları 29 Aralık'ta başlıyor. Öğretmenlerin sınav tarihlerini 22 Aralık'a kadar e-Okul'a girmesi gerekiyor. Not işlemleri sonrası 16 Ocak'ta karne heyecanı ve tatil başlayacak. Bakanlıktan öğretmenlere zorunlu görev.
Okul müdürü pompalı tüfekle 12 yaşındaki öğrencisi tarafından vuruldu Mersin Anamur’da 12 yaşındaki öğrenci, okul müdürü Ender Kara’yı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Yoğun bakımdaki müdürün durumu kritikliğini korurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MEB’den Özel Okullara "Erken Kayıt" Operasyonu: Valiliklere Soruşturma Talimatı Gitti! Milli Eğitim Bakanlığı, erken kayıt adı altında mevzuata aykırı ücret ve zam ilanı yapan özel okullarla ilgili valilikleri harekete geçirdi. İnceleme ve soruşturma süreci gündemde.
MEB Düzenlemesiyle Dengeler Değişti: İki Branşta Norm Kapıları Açılıyor Milli Eğitim Bakanlığı’nın ders saati güncellemesiyle İngilizce ve Almanca branşlarında norm ve ek ders artışı yaşanacak. Yeni uygulama, tayin ve istihdam dengesini de etkileyecek.
Ocak Zammında "Taban Aylık" Sürprizi: Uzman Öğretmen Maaşları Hangi Seviyeye Çıkacak? Ocak ayında uygulanması beklenen toplu sözleşme zammı, enflasyon farkı ve taban aylık artışıyla uzman ve başöğretmen maaşları yeniden hesaplandı. İşte öne çıkan senaryolar.
Demirci: Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe Maratonu Meclis’te, Koltuk Mesaisi Burdur’da Bütçe maratonunun TBMM’de aralıksız sürdüğü günlerde Ali Yalçın’ın apar topar Burdur’a gitmesi Ankara kulislerinde de kamuoyunda da haklı bir merak uyandırdı.
Meteoroloji'den "Turuncu" Alarm: Kar, Sağanak ve Don Geliyor! İl İl Hava Durumu Meteoroloji'den kritik uyarı: Yurt genelinde kuvvetli sağanak, kar ve don bekleniyor. Antalya ve Muğla'da sel riski varken; Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da kar yağışı etkili olacak.
Altın Piyasasında "Süper Döngü": Ons ve Gram Altın Aynı Anda Rekor Kırdı! Altın piyasasında tarihi gün: Ons altın 4 bin 394 dolara, gram altın ise 6 bin 45 TL’ye yükselerek rekor kırdı. Kapalıçarşı'da fiziki altın fiyatı 6 bin 140 TL seviyesini gördü.
MEB'den O Okullara Sıkı Takip! Valiliklere Soruşturma Talimatı Verildi Milli Eğitim Bakanlığı MEB, yasal artış oranı belli olmadan "erken kayıt" adı altında ilan veren özel okullar hakkında soruşturma talimatı verdi. Mevzuata aykırı ücret belirleyen kurumlara inceleme başlatılacak.
19 Öğrencinin Taciz Şikayetiyle Bir Öğretmen Tutuklandı Şırnak'ın Cizre ilçesinde 19 öğrencinin şikayet etmesi üzerine taciz iddiası ile gözaltına alınan öğretmen S.Ö, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
MHP'den Öğretmen Atamaları İçin "Kademeli Çözüm" Çağrısı: 2026 Bütçesinde Eğitim Zirvede! TBMM’de 2026 bütçe görüşmelerinde konuşan MHP Milletvekili İsmail Faruk Aksu, atanamayan öğretmen sorununa dikkat çekerek çözüm için kademeli ve sürdürülebilir planlama çağrısı yaptı.
Maaşlar Ne Zaman Erimeye Başlayacak? İşte 2026 Yılı Yeni Vergi Dilimi Tutarları ve Sınırları Memurların 2026 yılında tabi olacağı vergi dilimleri belli oldu. %15’te sabitleme beklentisi karşılık bulmazken, gelir sınırları ve uygulanacak oranlar netleşti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.