Aydın'ın Nazilli ilçesinde yalnız yaşayan emekli öğretmen Mehmet Ünver Aydınalp, evinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Yakınlarının fark etmesiyle ortaya çıkan olay, ilçede büyük üzüntü yarattı.
Nazilli ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Mehmet Ünver Aydınalp, yakınlarının kontrol amacıyla eve girmesiyle birlikte evinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre, yalnız yaşayan Aydınalp'ten uzun süre haber alamayan yakınları, olası bir aksilik ihtimaline karşı eve yöneldi.
Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde, Aydınalp'in yaşamını yitirdiği belirlendi ve cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Öğretmenin ani ve trajik vefatı, ilçede eğitim camiasında ve yakın çevresinde büyük bir üzüntü yarattı. Eğitimde uzun yıllar emek vermiş bir bireyin kaybı, hem meslektaşları hem de öğrencileri için derin bir boşluk oluşturdu.