Tarih: 30.06.2023 13:03

MEB ödül değerlendirme modülü giriş süresi uzatıldı

Facebook Twitter Linked-in

Milli Egitim Bakanligi Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül girişlerinin yapılacağı ödül değerlendirme modülüne giriş tarihi 7 gün uzatıldı.

Milli eğitim bakanlığı tarafından yayınlanan yazı şöyle:


DAGITIM YERLERINE

ligi: Milli Egitim Bakanligi Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge

Ödül almaya aday personelin degerlendirme islemleri, MEBBIS ortamında kullanıma açılan 'Ödül Değerlendirme Modülü'ndeki kullanan kılavuzları da dikkate alınarak ilgi Yönerge kapsamanda disiplin amirleri ve komisyonlar tarafından yürütülmektedir.

Disiplin amirlerinin kurum/birim amiri olarak yapacakları değerlendirmeler, modulün ilk defa kullanıma girmesi nedeniyle 07 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Komisyon değerlendirmelerinin de aynı ayın sonuna kadar tamamlanması gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve geregini arz/rica ederim.

Cabbar AKSOY

Bakan a.

Daire Başkanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —