Geniş Kapsamlı Operasyon: 22 Şüpheli Hedefte
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, belediyeye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Eski Belediye Başkanı Turgay Genç'in de aralarında bulunduğu toplam 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
125 Milyon Liralık Kamu Zararı Tespiti
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, belediyenin ihalelerinde usulsüzlük ve resmi belgede sahtecilik yapıldığı iddiaları inceleniyor. Yapılan araştırmalar sonucunda 125 milyon lirayı aşan bir kamu zararının oluştuğu belirlendi.
Gözaltı Kararı Çıkarılanlar
Gözaltı kararı verilenler arasında eski Başkan Turgay Genç, 2 belediye başkan yardımcısı, 5 belediye meclis üyesi, 8 belediye personeli ve 6 yüklenici firma çalışanı yer alıyor. Şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerince eş zamanlı operasyon başlatıldı ve belirlenen adreslerde aramalar yapıldı.