Tarih: 02.10.2025 21:31

45 Yaşındaki Polis Memuru Evinde Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti.

Facebook Twitter Linked-in

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü kadrosunda görev yapan, 1 çocuk babası polis memuru Eser Atarcık, 45 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Atarcık için düzenlenen duygusal cenaze törenine meslektaşları ve ailesi katılırken, merhum polis memuru memleketi Yumurtalık ilçesinde toprağa verildi.

Adana Emniyeti'nde Büyük Kayıp: Kalp Krizi Sonucu Vefat Eden Polis Memuru Eser Atarcık'a Duygusal Veda

 

Adana'nın emniyet teşkilatını ve kamuoyunu yasa boğan bir gelişme yaşandı. 45 yaşındaki polis memuru Eser Atarcık, evinde geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Atarcık'ın beklenmedik vefatı, ailesini, mesai arkadaşlarını ve tüm sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Merhum polis memuru Eser Atarcık, Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Havalimanı Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapıyordu. Hayatının baharında aramızdan ayrılan Atarcık'ın 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

 

Meslektaşları Son Görevde: Asri Mezarlık'ta Tören

 

Eser Atarcık için ilk olarak Asri Mezarlık'ta hüzünlü bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, merhum polis memurunun ailesi, yakınları ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden çok sayıda meslektaşı katıldı. Polis memurları, omuzlarında taşıdıkları arkadaşlarına son görevlerini yerine getirirken duygusal anlar yaşandı.

Okunan duaların ve helalliklerin alınmasının ardından Eser Atarcık'ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi olan Yumurtalık ilçesine bağlı Göbeören Mahallesi'ne götürüldü. Atarcık, burada gözyaşları arasında toprağa verilerek ebediyete uğurlandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, yayınladığı taziye mesajıyla merhum meslektaşlarına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır dileklerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —